Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeglo previše
Povratak na članak

Solari zamolio novinare: Oprostite Modriću na izjavi

Kraljevski klub sada ima deset bodova manje od vodeće Barcelone. Katalonci su u 18 utakmica postigli 50 golova, a madridski bijeli 26

Komentari 5

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:19 08.01.2019.

Pitam se pitam, ako je Mijatović prosječan igrač ili tu negdje nakon završetka igračke karijere došao do funkcije sportskog direktora Reala što li čeka Luku koji je proglašavan za najboljeg igrača na nebu i na zemlji ?

VL
DE
deckoizkrnjaka
18:40 08.01.2019.

Toliko je coigledno,da Realu zaista nedostaje Ronaldo,jer je on zaista nedostizna nogometna velicina,i nenadoknadiv nogometas jednom Realu,oveRealove"zvjezde i zvjezdice"su samo brojka u Realu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.