Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Solari probudio Real: Luka asistent u uvjerljivoj pobjedi kraljeva

Celta Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.11.2018.
u 22:39

Real je šesti s 20 bodova, četiri manje od vodeće Barcelone, dok je Celta 14. s 14 bodova.

Santiago Solari upisao je i četvrtu pobjedu, drugu prvenstvenu, otkako je preuzeo Real. Ovog puta u 12. kolu Primere s 4:2 slavili su kod Celte u Vigu.

Kraljevi su poveli u 23. minuti kada je Modrić odlično proigrao Benzemu, koji zabija za 1:0. U 56. minuti kraljevi su udvostručili vodstvo autogolom Cabrala.

Domaćin je u 61. minuti smanjio na 1:2 preko Malla, da bi pitanje pobjednika u 83. minuti riješio Ramos iz jedanaesterca. Još dva gola vidjeli smo u sudačkoj nadoknadi. Ceballos je sjajno zabio s 18 metara za 4:1, da bi u zadnjim sekundama konačni rezultat postavio Mendez.

Real je šesti s 20 bodova, četiri manje od vodeće Barcelone, dok je Celta 14. s 14 bodova.

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
22:49 11.11.2018.

ipak još su bez ideje u napadu , npr siti rastura u napadu danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije