Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Šokantna vijest iz Italije: Jedna od najvećih hrvatskih skijaških nada mora na hitnu operaciju

Elias Kolega
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
28.11.2020.
u 21:48

Stariji brat Kolega obnovio je ovoproljetnu ozljedu, frakturu kosti potkoljenice, i čeka ga dugotrajna rehabilitacija

Mladi hrvatski skijač Elias Kolega, koji se sjajno razvijao pod stručnom nadzorom Ante Kostelića, doista je pehist. Nakon što se, nakon proljetne frakture kosti potkoljenice, vratio skijaškim treninzima, Eliasu se ta ista ozljeda obnovila.

Kako javljaju iz Hrvatskog skijaškog saveza, za vrijeme treninga koji je nadzirao i Ivica Kostelić, Elias Kolega je osjetio bol i izašao sa staze. Isti dan mu je napravljen rendgenski pregled prigodom koji je dijagnosticirana refraktura kosti potkoljenice desne noge.

Kolega je već u subotu krenuo za Zagreb gdje će ga u nedjelju, u Klinici za traumatologiju, operirati prim. dr. Ivan Benčić, specijalist traumatologije.

Nakon operacije, starijeg Kolegu (mlađi brat Samuel je srećom zdrav) čeka dugotrajna rehabilitacija i nažalost za njega je ova, tek započeta sezona, okončana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije