Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je dočekao

Šokantna snimka: Desetorica tukla njemačkog reprezentativca!

Kevin Großkreutz
Foto: Screenshot
1/4
15.05.2019.
u 11:42

Großkreutz je danas igrač Uerdingena i pomoćnik na klupi Kemminghausena, a snimka govori da je dobio nekoliko udaraca u glavu prije nego što je bačen na pod

Kevin Großkreutz, 30-godišnji nogometaš čija je karijera krenula nevjerojatnom brzinom nizbrdo nakon što se vratio iz Brazila kao osvajač zlatne medalje s Njemačkom, dobio je u nedjelju žestoke batine tijekom niželigaškog dvoboja između VfL Kemminghausena III i FC Brambauera II.

Großkreutz je danas igrač Uerdingena i pomoćnik na klupi Kemminghausena, a snimka govori da je dobio nekoliko udaraca u glavu prije nego što je bačen na pod.

Incident je izbio pri rezultatu 2:0 za domaćina, preciznije u 82. minuti kada je gostujućoj momčadi isključen i drugi igrač. U tučnjavu se umiješala i policija, a predsjednik Brambauera Ahmet Elikalfa optužio je Großkreutza da je isprovocirao incident tako što se namjerio na jednog gostujućeg navijača.

Srećom po posrnulog nekadašnjeg člana dortmundske Borussije, snimka je opovrgnula tvrdnju da je on bio taj koji je ''skuhao nevolju'', a zapis je javnosti otkrio da je Großkreutz stradao nakon što se gostujuća momčad počela ponašati poput razularene bande. 

Najprije su igrači Brambauera prijetili sucu, a zatim su skočili i na domaću tribinu. Tamo su uz pomoć nekolicine svojih pristaša počeli mlatiti sve oko sebe, navodno i roditelje s djecom, a Großkreutz je stradao kada je otišao podivljaloj masi prigovoriti zbog ponašanja i, kako je sam naveo, smiriti strasti.

Nogometašu rođenom u Dortmundu ovo nije prvi put da se našao u središtu tučnjave, dapače, njemački mediji pamte više njegovih nevolja tijekom kojih su letjele šake, ali čini se da je ovoga puta doista bio samo žrtva.

 

Komentara 4

GA
Gajger
13:24 15.05.2019.

Kliknite na Facebook stranicu FC Brambauera, pogledajte popis igrača na naslovnici i zaključke izvucite sami.

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
15:52 15.05.2019.

Sve turci

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
15:52 15.05.2019.

Sve turci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije