Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UŽIVAO U SVEMU'

Šokantna ispovijed slavnog nogometaša: 'Htio je da se seksam dok on gleda'

Emmanuel Petit
Foto: Robert Belosevic/PIXSELL
06.08.2019.
u 18:24

- Uvijek sam imao "problema" sa ženama, no nakon Svjetskog prvenstva 1998. bilo je puno gore. No, ne žalim se - uživao sam - rekao je Petit

Emmanuel Petit (48), bivši nogometaš Monaca, Arsenala, Barcelone i Chelseaja, svojedobno je bio velika zvijezda, a posebno nakon što je s Francuskom osvojio naslov svjetskih prvaka 1998. i zabio gol Brazilu u finalu SP.

Petitu je popularnost uvelike pomagala kod žena, a sada je ispričao neobičnu priču.

- Uvijek sam imao "problema" sa ženama, no nakon Svjetskog prvenstva 1998. bilo je puno gore. No, ne žalim se - uživao sam - rekao je Petit i dodao:

- Ne sjećam se koliko su mi puta žene dolazile, čak i one koje su bile u braku. Neke su čak dolazile s muževima i davale mi svoje brojeve telefona.

No, jednom mu se dogodila neobična situacija.

- Jedne večeri sam ispred restorana čekao taksi kada mi je iznenada prišao par, a muškarac mi je dao neprimjerenu ponudu. Želio je da se seksam s njegovom ženom dok on gleda. Samo sam mu zahvalio na ponudi.

Petit (na fotografiji iz polufinalne utakmice s Hrvatskom na SP-u 1998.) je bio oženjen, ali se 2002. godine razveo. Iz toga braka ima jedno dijete, a sa sadašnjom djevojkom ima 12-godišnju kćer.
 

Ključne riječi

Komentara 12

SV
stjepan v.
19:31 06.08.2019.

Jako dobra vijest!

HE
HellsAgnes
19:38 06.08.2019.

Tocno 21 godinu poslije je slavni novinar izvukao pricu o Petit kexu i njegovom sexu. Bravo majstoreeeeeee

MA
MAX127
19:28 06.08.2019.

E Manuel petit slavni nogometaš koji je bio poznat po tome sto se nije dao slikat, nijedan fotograf mu nije uspio slikat potpuno lice. Legenda kaze da je on ustvari vodio zloglasni francuski klan poznat po ubojstvima, drogi i prostituciji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije