Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjeran iz kluba

Šokantan video: Bijesni Saudijci pokušali ozlijediti Branka Ivankovića!

Branko Ivanković
Foto: Screenshot
15.09.2019.
u 18:14

Ivanković nije imao pojma da je ostao bez posla dok ga o tome nije obavijestio novinar

Hrvatski strateg Branko Ivanković smijenjen je s mjesta trenera saudijskog kluba Al-Ahlyja nakon što je u subotu na domaćem terenu poražen od Al-Wehde s 2:1.

Da je ostao bez posla, Ivanković je – nevjerojatnog li postupka – doznao tijekom davanja izjave televizijskoj postaji, a vijest o smjeni priopćio mu je novinar umjesto čelnika njegova kluba.  

Naime, kada ga je novinar upitao da prokomentirao to što više nije trener Al-Ahlyja, ''Tanac'' je očekivano ostao u šoku, a nakon što se nakon nekoliko sekundi uspio pribrati, kazao je da o tome ne zna ništa i da mu je to prvi glas.

Štoviše, Ivanković je u nedjelju navečer za Večernji list potvrdio da mu još uvijek u klubu nisu ništa rekli!

Ali nije čak ni to sve što ga je u subotu snašlo. Snimke na društvenim mrežama otkrivaju da su ga navijači pokušali ozlijediti te da su na njega s tribine bacali razne predmete. 

Da je samo malo netko od tih bijesnih ljudi bio precizniji, Ivanković bi, po svemu sudeći, vijest o smjeni dočekao u bolnici, ali srećom to nije bio slučaj.

Ivanković se nalazio pod udarom kritika još otkako je u kolovozu ispao u doigravanju Azijske lige prvaka, a poraz od Al-Wehde je za njegove dojučerašnje poslodavce bila kap koja je prelila čašu.

Al-Ahly je, nakon samo tri prvenstvena kola, ostavio na osmom mjestu uz pobjedu, remi i poraz.

Trenutak kada je Branko Ivanković shvatio da je smijenjen:

Komentara 24

DO
domolub
19:32 15.09.2019.

najgora nacija zaostali 1000g

ŠA
Šargara
18:35 15.09.2019.

Divljaci

Avatar Zzzz
Zzzz
18:57 15.09.2019.

Baš me čudi da se to događa na istoku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije