Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršio pravilo

Šok za Zlatana: Fifa mu može zabraniti nastup na SP-u u Rusiji

Zlatan Ibrahimović, Maksimir
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
03.04.2018.
u 18:31

Eventualni povratak Ibrahimovića u reprezentaciju mogla bi stopirati Fifa

Zlatan Ibrahimović se nakon EP-a u Francuskoj prije dvije godine oprostio od švedske reprezentacije. Kada je u dodatnim kvalifikacijama Švedska nadjačala Italiju i izborila nastup na SP-u u Rusiji krenula je priča o njegovom povratku.

No eventualni povratak Ibrahimovića u reprezentaciju mogla bi stopirati Fifa.

Zlatan Ibrahimović, Maksimir
1/6

Naime, Međunarodni nogometni savez ima pravilo po kojem je zabranjeno osobama povezanim s kladioničarskim tvrtkama sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu. Prošlog tjedna Zlatan je postao ambasador jedne kladionice.

- Cijelu karijeru su mi kladionice visjele za vratom da ih promoviram i to sam, sve dosad, odbijao. Ovo je nešto drugačije, ovu kladionicu su osnovali ljudi iz mog rodnog grada i želim im pomoći - rekao je Ibrahimović koji je nedavno zabio dva pogotka u debiju i pobjedi svog novog kluba LA Galaxyja.

Možda si je Zlatan ovim potezom zatvorio vrata Rusije. 

Komentara 2

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
18:59 03.04.2018.

sta mu ima zabraniti kad ga Svedjani nece u reprezentaciji...

ZG
zg223
22:57 03.04.2018.

veliki sok..a covjek ne igra za svedsku vec 2 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije