Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se zaražen

Šok za svjetske prvake: Kylian Mbappe pozitivan na COVID-19

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.09.2020.
u 20:47

Mbappe je u subotu u Stocholmu zabio pobjednički pogodak protiv Švedske

Kylian Mbappe, ponajbolji nogometaš svijeta, pozitivan je na koronavirus! To ujedno objašnjava zašto u utorak neće zaigrati protiv Hrvatske, dok portal Goal.com ističe da Francuz nema simptome i da je napustio trening-kamp reprezentacije.

Mbappe je u subotu u Stocholmu zabio pobjednički pogodak protiv Švedske (završilo je 1:0 pobjedom Francuza), a izbornik Didier Deschamps je najavio da će protiv Hrvatske istrčati uz niz promjena u odnosu na tu utakmicu.

Za sada je napoznato ima li to ikakve veze s najnovijom informacijom i je li možda još netko od francuskih nogometaša zaražen.

Komentara 4

SH
Shtanga
22:06 07.09.2020.

Ajde zanima me sad koga će stavit u izolaciju. Sve iz Francuske i Švedske repke, jer ako ne, onda mjere ne vrijede isto za svakoga, je li "epidemiolozi"?

MA
Marsijanac
23:47 07.09.2020.

Nema veze; ponovo bi mogli popusit 4-5 komada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije