Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li gotovo prvenstvo?

Šok za Liverpool! Vodio 3:0 protiv Crystal Palacea, završilo 3:3!

Luis Suarez, Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.05.2014.
u 22:57

Liverpool je vodeći, ima bod više od Manchester cityja, ali 'građani' imaju utakmicu manje. Liverpool u posljednjem kolu dočekuje Newcastle, dok City prvo u zaostaloj utakmici igra protiv Aston Ville, a zatim i dočekuje West Ham

Nogometaši Liverpoola u 37. su kolu engleskog prvenstva kiksali u gostima protiv Crystal Palacea i zakomplicirali si borbu za naslov prvaka. iako su 'redsi' vodili 3:0, utakmica je završila 3:3.

Liverpool je u ovu utakmicu ušao s ciljem da ostvari pobjedu, ali i da ona bude što uvjerljivija jer će na kraju prvenstva gol-razlika igrati bitnu ulogu.

U prvih 15 minuta dogodile su se dvije sumnjive situacije u kaznenom prostoru domaće momčadi, čak dvaput je mogao biti suđen jedanaesterac za Liverpool, ali sudac se nije oglasio. Ipak, već u 18. minuti 'redsi' su poveli, Gerrard je ubacio iz kornera, a najbolje se snašao Allen i zabio za 1:0. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a početak nastavka donio je uragan Liverpoola. Prvo je Sturridge u 53. minuti zabio za 2:0, a dvije minute kasnije Suarez je svojim 31. prvenstvenim pogotkom postavio vodstvo 3:0.

Činilo se tada da je Liverpool osigurao pobjedu i da samo ide na poboljšanje gol-razlike, ali u posljednjih 11 minuta dogodilo se nešto nevjerojatno. Crystal Palace postigao je tri pogotka i izborio remi. Prvo je u 79. zabio Delaney, a zatim je Gayle pogocima u 81. i 88. donio nove muke Brendanu Rodgersu.

Liverpool je vodeći, ima bod više od Manchester Cityja, ali 'građani' imaju utakmicu manje. Liverpool u posljednjem kolu dočekuje Newcastle, dok City prvo u zaostaloj utakmici igra protiv Aston Ville, a zatim i dočekuje West Ham.

Na kraju utakmice Luis Suarez se rasplakao, a Steven Gerrard ga je morao tješiti... Teška će ovo biti noć za igrače i navijače Liverpoola.

>>Pogledajte kako se Suarez rasplakao, Gerrard ga morao tješiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije