Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide li na SP?

Šok za Ibrahimovića: Evo što su suigrači rekli na temu njegova povratka

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
19.04.2018.
u 16:55

Ibra već dvije godine ne igra u reprezentaciji, koja je to sasvim dobro nadoknadila i izborila plasman u Rusiji

Posljednjih dana u medijima se puno piše o tome hoće li Zlatan Ibrahimović zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Sam igrač rekao je da će to ovisiti isključivo o njegovoj odluci, dok je izbornik švedske poručio da to baš i nije tako te najavio njihov razgovor.

Ibra već dvije godine ne igra u reprezentaciji, koja je to sasvim dobro nadoknadila i izborila plasman u Rusiji, a igrači koji su to ostvarili baš ga ne čekaj raširenih ruku.

Zlatan Ibrahimović
1/6

Naravno, nitko se to ne usudi glasno izgovoriti jer ipak je Ibra najbolji švedski igrač svih vremena, ali indirektnim porukama daju izborniku do znanja da bi njegov povratak narušio momčadski duh.

- Uspjeli smo bez njega izboriti plasman pa mislim da možemo dobro igrati i u Rusiji bez njega, rekao je Karl-Johan Johnsson pa dodao:

- Bez njega više se oslanjamo na kolektiv, na momčadsku igru, a kad je tu Ibra, koji je individualac, sve se vrti oko njega. On je vrhunska klasa, ali izbornik mora dobro razmisliti želi li prije prvenstva mijenjati cijeli susatv igre, zaključio je Karl-Johan Johnsson.

Komentara 1

BI
Bilstein
10:09 20.04.2018.

tako i treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije