Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters

Šok u Miamiju: Rogera Federera izbacio 175. igrač svijeta

Roger Federer
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.03.2018.
u 23:36

Australac je najslabije plasirani igrač koji je pobijedio nekog svjetskog broja jedan u zadnjih 15 godina

Prvi tenisač svijeta Roger Federer ispao je u drugom kolu Masters turnira u Miamiju od 175. igrača s ATP liste Australca Thanasija Kokkinakisa sa 6:3, 3:6, 6:7(4). To je prvi Federerov poraz ove godine.

Švicarac je u prvom setu jednom oduzeo servis suparniku, a u drugo je to isto učinio i Australac. U trećem setu oba su tenisača čuvala svoj servis do 13. igre u kojoj je Kokkinakis igrao sjajno.

U 'tie-breaku' Thanasi je izborio veliku pobjedu protiv Rogera kojem je dozvolio da uzme samo četiri poena.

Australac je najslabije plasirani igrač koji je pobijedio nekog svjetskog broja jedan u zadnjih 15 godina.

Kokkinakis će u trećem kolu igrati protiv Verdasca.

Komentara 9

RA
rajcity
00:06 25.03.2018.

Molim autora teksta da malo prati tenis.Izgubio je prošli vikend u finalu Indian Wellsa od Del Potra.

PE
peugeot
11:13 25.03.2018.

Pocetak Federerovog kraja. Tako se desava kad Thanasi Kokkinakis (21), Australijanac grckih korijena i visok 1,94 odapinje svoje servise-rakete onemocalom starcu Federeru (37), a uz to jos "nazocan na nogostupu". Citam da ce preskociti Roland Garros kao i sve turnire na zemlji. Pa naravno da ce ih preskociti s obzirom na njegove godine, jer na zemlji valja udarnicki sljakati a to je vrlo tesko i za starca zamorno. Od svega toga najvise ce profitirati Bosanac Banjalucanin Ljubicic. Federer mu redovno dostavlja lovu, a turniri se preskacu. I Federer i Nadal i Djokovic nastavljaju da igraju da bi opravdali veliku lovu koju dobivaju od svojih sponzora. Nemaju je dovoljno, tako je to.

PE
peugeot
11:32 25.03.2018.

@rajcity - Ne mozete ocekivati od covjeka (Drago Hudina) koji nema pojma o tenisu i koji se valjda u ovoj teniskoj rubrici uhljebio da napise prave podatke o Federerovim porazima. Stvarno previse trazite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije