Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrijanci pred vratima

Šok u Maksimiru! Zoran Mamić neće voditi ključnu utakmicu, otkrivamo razlog

Zoran Mamić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
03.11.2020.
u 17:01

Plavi s nelagodom čekaju rezultate testova, a u međuvremenu će momčad vodi Damir Krznar

Uoči jedne od najvažnijih utakmica u skupini Europske lige, one u četvrtak u Maksimiru protiv austrijskog Wolfsbergera, Dinamo se našao u velikim problemima. Naime, trener prve momčadi Zoran Mamić pozitivan je na koronavirus i nije vodio posljednje treninge plavih, a neće ga biti ni na klupi Dinama u četvrtak, a ni u nedjelju protiv Istre u domaćem prvenstvu.

Koliko znamo, nije jedini, još je jedan igrač pozitivan, tako da su zbog korone sada već dvojica izvan stroja. Mamić i taj posljednji zaraženi igrač navodno su osjetili simptome pa su testirali, a danas je slijedilo uobičajeno testiranje svih pred europsku utakmicu i naravno da u Maksimiru strahuju od rezultata koje će dobiti u srijedu ujutro.

Krznar umjesto Mamića

– Mi smo optimisti, nadamo se da nas korona neće još više oslabiti. Vjerujem da možemo napraviti dobre rezultate u te dvije utakmice protiv austrijskog kluba, prije svega u četvrtak u Maksimiru – kazao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Kako bilo, plavi s nelagodom čekaju  rezultate testova, a u međuvremenu momčad vodi Damir Krznar, Mamićev pomoćnik i on će biti na klupi plavih u četvrtak, za tu izuzetno važnu utakmicu.

A taj Wolfsberger je, izgleda, opasan kao sam vrag, još je opasniji zato što Dinamo baš i ne igra na svojoj najboljoj razini i to se čini kao veća opasnost od same austrijske momčadi koja je dosad najviše pokazala u ovoj skupini Europske lige i zasluženo je na vrhu.

Komentara 16

RE
RedTree
17:41 03.11.2020.

Mi se pitamo kad će više drugostupanjske presude u Osijeku, a ono za dva mjeseca dobivamo Visoki kazneni sud koji će pazite sad moći odlučivati o prvostupanjskim presudama, ne drugostupanjskim presudama županijskih sudova. A trebao bi ga voditi izgleda mamićev poznanik. Znači mamić se vraća prije proljeća ili će to malo odgoditi iza lokalnih izbora. Nije onda ni čudo da nas se smatra najkorumpiranijom zemljom nakon Rusije. Neki se hvale da su državu stvorili ali bome je sad svim silama uništavaju i potkradaju bez imalo srama. Jeste li ponosni na sebe!?

DU
Deleted user
18:18 03.11.2020.

Kakav je to šok, pa go...ra treba u zatvor strpat

PA
Paket
17:13 03.11.2020.

Sad Dinamo ima šanse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije