Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznijeli ga iz dvorane

Šok u dvorani: hrvatski reprezentativac teško se ozlijedio

Domagoj Pavlović
Foto: Reuters/Pixsell
28.11.2018.
u 07:52

Pavlović je stradao u prvoj minuti dvoboja kad ga je neoprezno zaustavio Domagoj Duvnjak, ozlijedio je skočni zglob

Hrvatski reprezentativac Domagoj Pavlović teško se ozlijedio na početku utakmice njemačkog kupa Kiel – Melsungen (31:19). Pavlović je stradao u prvoj minuti dvoboja kada ga je neoprezno zaustavio Domagoj Duvnjak, ozlijedio je skočni zglob.

Uz bolnu grimasu na licu igrač Melsungena ostao je ležati na terenu. Nesretnom rukometašu odmah je ukazana pomoć te je dobio infuziju, a dvoranu je napustio na nosilima. Prekid je trajao dvadesetak minuta.

Domagoj Pavlović
1/8

Kada su ga iznosili s terena, Domagoj Duvnjak poljubio je imenjaka. Prema prvim prognozama radi se o težoj ozljedi i čeka ga dugi oporavak te mu je upitan nastavak karijere. Pavlović će danas biti operiran.

– Rezultat i utakmica bili su potpuno nebitni nakon što se ozlijedio Domba. Teško je bilo igrati nakon toga i postalo je nevažno hoćemo li proći ili ispasti – rekao je trener Melsungena Heiko Grimm.

Iz kluba stiže poruka podrške:

'Šokira nas je teška ozljeda našeg igrača. Dragi Domba, ostani jak!'

 

Komentara 11

LI
liliZG
12:38 28.11.2018.

riješio se konkurencije?

DH
dalibor.hren
15:27 28.11.2018.

Je li bilo slučajno?

DM
drazen.muhvic
08:44 28.11.2018.

Lijepo! Prvo ga polomi, pa ga onda ljubi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije