Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski reprezentativac

Šok iz Italije! Sukno zbog srčanih problema pauzira do kraja godine

Sandro Sukno
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
14.10.2017.
u 10:32

- Liječi me čovjek koji je sigurno najbolji liječnik za sport u Italiji. Riječ je o dr. Paolu Zeppilliju. On je izvanredno cijenjen, ima puno iskustva u radu sa sportašima i puno smo pričali

Talijanski Pro Recco sinoć je na svojim službenim stranicama objavio da će hrvatski vaterpolo reprezentativac Sandro Sukno zbog zdravstvenih problema pauzirati do kraja godine. Sukno je pošteđen napora i najvjerojatnije će se neko vrijeme vratiti u rodni Dubrovnik, a talijanski mediji otkrivaju da se radi o srčanim problemima.

Talijani javljaju kako je Suknu srčani problem dijagnosticiran prilikom rutinskog pregleda, nakon kojeg je otišao u Milano, na pregled kod glasovitog doktora Paola Zeppillija. Vrhunski stručnjak razgovarao je s hrvatskim igračem i savjetovao mu dva mjeseca odmora kako bi se poštedio napora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije