Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOOSAN ARENA
Povratak na članak

Socijalistički kolos u Plzenu pretvoren u ljepoticu kakvu Zagreb može samo sanjati

Današnje potpuno natkriveno zdanje nema baš velik kapacitet (11.700 mjesta), ali se zato prosjek gledatelja na stadiončiću nalik nekim engleskim gotovo ne spušta ispod deset tisuća i Viktoria je trenutačno najgledaniji češki klub

Komentari 3

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
08:49 11.02.2019.

Grad i Vlada su izgradili stadion u Plzenu. Kod nas neće biti to moguće nikada. Kod nas će zauvijek biti velikih podjela i nikad nećemo biti uređena građanska zemlja kao češka. Nakon SP-a se obečavao nacionalni stadion i od njega nikada ništa. Pogledajte ove cirkusante u saboru. To bi bila vječna tema. Dok ima onih koji kopaju po kantama nema ništa. Kao da takvih nema u češkoj, Mađarskoj ali oni to ne spominju jer se tada nebi više nikada ništa izgradilo. Budimpešta je puna beskućnika koji spavaju u podzemnoj i ispred nje. Dinamo može samo po onoj, a to je i najbolje: :u se i u svoje kljuse! Tako i ostali. Budući imamo takav narod nacionalni stadion niti ne zaslužujemo!

VL
FR
freeshooter
11:05 11.02.2019.

Pa za novi stadion 35.000 ljudi treba 70mil Eura, za grad i državu je to sića, iznos jedne provizija na nekoj većoj investiciji, iznos vantroškovničkih radova kada grade kumovi na nekoj većoj investiciji, razlika cijene kada farbaju kumovi, iznos kojii država mora platiti radi državnih jamstva za neku malu barku, itd...To zaista nije iznos koji ova država nemože isfinancirati, pa ne radimo 10 novih stadiona da bi bili domaćin svjetskog prvenstva! Neka još i dodamo cijeli kamp, infrastrukturu, nemože nikako biti više od 100 mil, pa zagreb ima proračun 1,5biliona, a još ćemo podići građevinu kroz to, samo domaće, projekt i izvođači, dosta je više rasprodaje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.