Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Snažna kiše odgodila posljednji slobodni trening za VN Štajerske

VN Austrije
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
11.07.2020.
u 14:00

Vodstvo utrke je odlučilo da uvjeti na stazi nisu dovoljno sigurni za normalno odvijanje treninga

Posljednji slobodni trening uoči kvalifikacija za nedjeljnu utrku Svjetskog prvenstva formule 1 za VN Štajerske, koji je u subotu u podne trebao početi na stazi Red Bull Ring u austrijskom Spielbergu, odgođen je na neodređeno vrijeme zbog snažne kiše.

Vodstvo utrke je odlučilo da uvjeti na stazi nisu dovoljno sigurni za normalno odvijanje treninga.

Kvalifikacije za nedjeljnu utrku trebale bi početi u 15 sati. Budu li vremenske prilike i dalje toliko loše da uvjeti za natjecanje nisu dovoljno sigurni, kvalifikacije mogu biti prebačene za jutarnji nedjeljni termin ili se za startna mjesta mogu računati rezultati treninga voženog u petak.

Na njemu je najbolje vrijeme imao Nizozemac Max Verstappen (Red Bull), dok je drugo mjesto osvojio Finac Valtteri Bottas (Mercedes), pobjednik utrke za Veliku nagradu Austrije, kojom je prošlu nedjelju otvorena ovogodišnja sezona Svjetskog prvenstva formule 1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije