Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet

"Snajperist" Cole na meti policije

Ashley Cole
Reuters
28.02.2011.
u 13:52

Londonski su plavci pokrenuli istragu nakon što je Chelsein branič zračnom puškom u svlačionici pogodio studenta sportske medicine

Chelsein branič Ashley Cole (30) ipak se iz najnovijeg incidenta, u kojem je u svlačionici zračnom puškom nastrijelio studenta sportske medicine Toma Cowana (21), neće izvući samo s isprikom nesretniku.

Policija iz londonskog okruga Surrey pokrenula je istragu kako bi utvrdila je li Cole počinio  kazneno djelo. Oglasili su se i iz londonskog kluba.
– Istražili smo incident i poduzimamo primjerene korake. Kazna će ostati tajna jer je to unutarnja stvar kluba – istaknuli su iz Chelsee.

Dodajmo da je Cole nedavno postao branič s najviše nastupa za Gordi Albion u povijesti (87) i da su ga navijači imenovali najboljim reprezentativcem u 2010.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije