Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANGELA ZATVORILA

Snađi se druže: Borussija (M) seli utakmicu Lige prvaka u Dansku

GER, DFB Pokal, VfB Stuttgart vs Borussia Moenchengladbach
EXPA/PIXSELL
05.02.2021.
u 18:20

- Tražimo mjesto gdje bismo mogli igrati utakmicu. Pitali smo danski nogometni klub Midtjylland, ali i druge klubove - izjavio je u petak sportski direktor Borussia Mönchengladbacha Max Eberl

Nakon što je njemački prvoligaš Leipzig prisiljen igrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola izvan Njemačke, Borussia Mönchengladbach sada razmišlja da preseli prvu utakmicu protiv Manchester Citjya, koja je na rasporedu 24. veljače, u Dansku.

Anti- Covid-19 pravila njemačke vlade koja zabranjuju Britancima ulazak u Njemačku službeno su na snazi do 17. veljače (utakmica Leipzig-Liverpool je na rasporedu 16. veljače), međutim mogle bi biti produljene s obzirom na razvoj zdravstvene situacije u Europi.

- Tražimo mjesto gdje bismo mogli igrati utakmicu. Pitali smo danski nogometni klub Midtjylland, ali i druge klubove - izjavio je u petak sportski direktor Borussia Mönchengladbacha Max Eberl.

- Sada treba vidjeti koje će mjesto biti najbolje i što će to značiti financijski, ali smo odgovorni što se tiče igranja utakmice.

Također nije iskjučena zamjena domaćinstva prve i druge utakmice sa Cityjem, dodao je Eberl: Uzvratna utakmica je na rasporedu 16. ožujka.

Leipzig još uvijek traži rješenje za prvu utakmicu protiv Liverpoola. U četvrtak njemačke vlasti nisu odbrile engleskom prvaku ulazak u zemlju.

Osim toga, Hoffenheim je u petak objavio da se njegova prva utakmica šesnaestine finala Europske lige protiv norveškog Moldea neće igrati u Norveškoj jer je norveška vlada zatvorila granice.

- Trenutačno smo u pregovorima da nađemo mjesto za igranje prve utakmice, čekamo vijesti iz Norveške - rekao je glasnogvornik Hoffenheima

Komentara 1

BE
berija
18:50 05.02.2021.

Imenica u vokativu od ostatka rečenice odvaja se zarezom. Nepismeni uredniče, (vidi) vrati se u osnovnu školu. Kako si dobio posao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije