Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA PORAŽENA

Smajlagić: Nisam razočaran, ovo nam je dobra škola

Irfan Smajlagić
Marko Jurinec/PIXSELL
19.10.2014.
u 23:42

- Nismo nadigrani. Sami smo krivi za ovu veliku razliku. U drugom poluvremenu imali smo previše izgubljenih lopti. A svaku našu pogrešku domaće rukometašice kažnjavale su pogocima iz polukontri i kontri. Nisam razočaran. Za moje djevojke ovo je dobra škola – rekao je Irfan Smajlagić.

Srebrni sportski mercedes uz škripu kočnica zaustavio se dok je masa ljudi histerično počela vikati. Iz automobila izlazi crnokosa ljepotica u visokim čizmama, minici i plavoj košulji. Uz nju izlaze dva tjelohranitelja. Ne, nije riječ o filmu James Bonda. To je bila samo Anita Gorbicz, najbolja rukometašica Györa i mađarske reprezentacije. Voli se elegantno obući, voli sportske automobile, no protiv Lokomotive nije izgledala baš elegantno na parketu.

Najbolji strijelac Lige prvakinja u posljednje dvije sezone postigla je tek tri pogotka, samo jedan iz igre. Promašila je dva sedmerca, imala nekoliko krivih dodavanja. No, Györ je i bez njenog učinka pobijedio Lokomotivu sa 32:23 (17:13) koja se nije osramotila u svom prvom nastupu u Ligi prvakinja (prije devet godina igrale su Kup prvakinja).

- Nismo nadigrani. Sami smo krivi za ovu veliku razliku. U drugom poluvremenu imali smo previše izgubljenih lopti. A svaku našu pogrešku domaće rukometašice kažnjavale su pogocima iz polukontri i kontri. Nisam razočaran. Za moje djevojke ovo je dobra škola – rekao je Irfan Smajlagić, trener Lokomotive.

Navijači Györa baš kao i navijači nogometnog kluba Liverpoola imaju svoju himnu i dok je pjevaju uoči utakmice sve igračice stoje mirno, kao i ostali dio gledatelja.

- Ozračje je bilo sjajno. Malo slabije od onog u beogradskoj Areni kada je Srbija igrala finale Svjetskog prvenstva (smijeh). Rezultat je malo previsok. One jesu moćne, ali nisu nepobjedive, Vidjet ćete u Zagrebu – rekla je Sanja Rajović, srpska reprezentativka u redovima lokosica.

Jedna od zaslužnijih za pobjedu domaćih bila je naša reprezentativka Jelena Grubišić.

- S većinom ovih igračica Lokomotive treniram od malih nogu. Naravno da ih dobro poznajem pa ne čude obranjena dva sedmerca – istaknula je Jelena.

>> Gobac: Uskoro ćemo zaposliti tri legende

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije