Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS potvrdio

Dalić ostaje na klupi 2 utakmice, dodatne kvalifikacije u Zagrebu!

Zdravko Mamić i Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/10
16.10.2017.
u 15:17

Protivnika u dodatnim kvalifikacijama saznat ćemo sutra, ždrijeb je u 14 sati. Mogući protivnici su nam Grčka, Irska, Sjeverna Irska i Švedska.

Hrvatski nogometni savez danas u 12 sati, u zagrebačkom hotelu Hilton, održao je sjednicu Izvršnog odbora na kojoj je potvrđeno da će Zlatko Dalić ostati na izborničkoj poziciji. Međutim, zasad to neće biti dugotrajna suradnja već će odraditi dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga će se ići u daljnje pregovore. Kako je objasnio predsjednik HNS-a Davor Šuker, Dalić zasad neće dobiti ugovor niti nagradu, o tome će se raspravljati tek ako se plasiramo u Rusiju

Odlučeno je da će se dodatne kvalifikacije igrati u Zagrebu!

Zlatko Dalić bit će hrvatski izbornik do kraja ovih kvalifikacija. Razgovarali smo u subotu, on će odraditi ove dvije utakmice, pa ćemo poslije playoffa razgovarati o budućnosti. Pohvalio bi poštenje i ljubav Zlatka Dalića koji ima svoje ime u svijetu, a sjetite se kako je u Splitu odmah sjeo u auto i došao nam pomoći u Ukrajinu, rekao je Davor Šuker na početku pa nastavio:

- On neće sada dobiti ugovor, niti ikakve nagrade. Tek ako odemo u Rusiju onda ćemo razgovarati o budućnosti. Ali, o tom potom, ne volim ništa pričati unaprijed. Imamo vremena, izbornik će izabrati i svoje pomoćnike. Najvažnije je da se plasiramo u Rusiju, pa molim sve koji rade u nogometu, pa i navijače da budemo složni, pokažemo jedinstvo i odem na Svjetsko prvenstvo.

Dalić je naslijedio Antu Čačića i odlično odradio posao i Ukrajini gdje smo slavili s 2:0 i osigurali drugo mjesto u skupini. 

Protivnika u dodatnim kvalifikacijama saznat ćemo sutra, ždrijeb je u 14 sati, a mi smo nositelji. Mogući protivnici su nam Grčka, Irska, Sjeverna Irska i Švedska. Prve utakmice igraju se od 9. do 11. studenog, a uzvrati su od 12. do 14. studenog.

- Ne bismo voljeli izvući Grčku, ponajviše zbog navijača. Sjetite se samo napada na onaj autobus s navijačima, rekao je Davor Šuker i pojasnio odluku da se igra na Maksimiru:

Zdravko Mamić i Davor Šuker
1/14

- Tako su procijenile naše službe, utakmica će se u Zagrebu odigrati zbog sigurnosnih razloga. A nama je važno da tu bude i pun stadion. Rođeni sam Osječanin, znam da smo obećali da ćemo baš u Osijeku odigrati tu utakmicu. No, sada bez fige u džepu mogu potvrditi kako ćemo prvu sljedeću kvalifikacijsku utakmicu pred domaćim navijačima igrati baš u Osijeku. Još smo kažnjeni jednom utakmice igranja pred praznim tribinama, nećemo taj dvoboj odigrati u Osijeku, već onaj prvi kojem će prisustvovati gledatelji.

Je li bilo razgovora o Kampu HNS-a?

"Na IO-u smo odgodili odluku o Sveticama, o tome ćemo raspravljati na našem sljedećem sastanku. Vidjet ćemo što je najbolje za Kamp, koliko imamo novaca za taj projekt, pa odlučiti u kojem ćemo ići smjeru. Sada nam je najvažnije da se plasiramo u Rusiju" završio je Šuker...


 

Komentara 29

DU
Deleted user
16:41 16.10.2017.

Pa koja je ovo gamad! I onda kad prođe, što će onda biti? Stvarno se onda neki ovi na ovom portalu iščuđavaju kad se pljuje po HNS-u, Mamiću, Šukeru i ostalima, prekidaju utakmice i namjerno destruira. Jel treba na svjetsko prvenstvo poslati svog nekog poslušnika, a ne čovjeka s karijerom i slobodnom misli???? HNS mafija!

NA
nabuvavo
17:22 16.10.2017.

u HNSu sve rastjerati i postaviti na zdrave noge

PR
prajdali100
17:27 16.10.2017.

Odlučujuca utakmica se morala igrati u Osijeku !!! Dalic je zaslužio povjerenje na duže staze. P.S.postoji li mogucnost da se ova dvojica nekako otjeraju iz HNS.Ako treba i "malo ih pogurati"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije