Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI DETALJI

SLUŽBENO Zlatan Ibrahimović vratio se u Europu! U klubu ga čekaju dva Hrvata

Zlatan Ibrahimović
Foto: Privatni album
1/5
27.12.2019.
u 19:20

Potvrdio je to klub na službenom Twitter profilu

Zlatan Ibrahimović nakon sedam i pol godina vratio se u Milan

Potvrdio je to klub na službenom Twitter profilu. 

Dogovorena je suradnja do kraja sezone uz opciju da ugovor bude produžen i na iduću natjecateljsku godinu. Spominje se čak i iznos od 3,5 milijuna eura do lipnja, kao i mogućnost da će Ibrahimović za Milan nastupiti već 15. siječnja u kup ogledu protiv Spala.

Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine, nastupio je u 85 utakmica i zabio 56 golova koji su Milanu donijeli naslov prvaka Italije i Superkupa. 

- Vraćam se u klub koji poštujem i grad koji obožavam. Tu sam da pomognem spasiti ovu sezonu, koja nije dobro počela - rekao je Ibrahimović po povratku. 

Zvonimir Boban jedan je od najzaslužnijih za ovaj transfer jer se nalazi na mjestu sportskog direktora talijanskog velikana, a Ibrin suigrač bit će Ante Rebić kojem baš i ne ide u gradu mode. 

Milan se trenutno nalazi na 11. mjestu Serie A.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za EURO

Ključne riječi

Komentara 8

NI
Nini istrijan
08:10 28.12.2019.

Covjek ima 38 godina i 3,5 mil eura za 6 mjeseci sto cini 7 mil.eura po sezoni.Cijena koju vecina svjetskih igraca (medju njima i nasih) samo sanja.To govori o velicini ovog nogometnog genija!

ZA
za87nik
05:21 28.12.2019.

Ovaj sa njim na slici je pravi čovik da ti se povrati kada otvori usta !!! Samo da ovaj ne bude putovao sa njim neće stići do Milana nego do (Milančeta)

SP
Split71
21:02 27.12.2019.

Tamo je triba ostat,manje se cuje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije