Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA IH SPASITI

Službeno: Samir Toplak novi trener Varaždina

Samir Toplak
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
10.02.2020.
u 20:50

Varaždin se trenutačno nalazi na posljednjem mjestu ljestvice s 12 bodova, tri manje od Istre na devetoj poziciji koja vodi u dodatne kvalifikacije, dok Inter na osmom mjestu, koje osigurana spas, ima 17 bodova

Nakon što je Luka Bonačić u petak dobio otkazu nakon poraza 0-1 od Istre 1961, vodstvo hrvatskog nogometnog prvoligaša Varaždina za novog trenera izabralo je Samira Toplaka.

Toplak je bio sportski direktor i trener bivšeg prvoligaša Varteksa, a poslije i Varaždina koji je zadnji put vodio 2011. Nakon toga jednu sezonu je bio u vinkovačkoj Cibaliji, a potom je vodio Goricu, Zelinu i Inter, na čijoj klupi je proveo čak 2091 dan što ga čini najdugovječnijim trenerom u Prvoj HNL.

Zanimljivo, upravo protiv Intera će 15. veljače imati debi na klupi varaždinskog kluba.

"Sve smo se brzo dogovorili i odlučio sam kako se vrijedi vratiti u Varaždin. Vjerujem da se može napraviti pomak, a da to ne vjerujem ne bi se prihvatio ovog posla. Moj prvi zadatak će biti uvjeriti igrače da mogu, moram ih dići na psihološkom planu. Ako oni ne vjeruju u opstanak, onda nam je trud uzaludan," kazao je Toplak na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Predsjednik kluba Stjepan Cvek naglasio je kako je Toplak domaći čovjek koji poznaje situaciju u klubu.

"Ima iskustvo i mislimo da je najbolje rješenje. Još je 15 kola do kraja i ima prostora za napredak i osvajanje potrebnih bodova," poručio je Cvek.

Varaždin se trenutačno nalazi na posljednjem mjestu ljestvice s 12 bodova, tri manje od Istre na devetoj poziciji koja vodi u dodatne kvalifikacije, dok Inter na osmom mjestu, koje osigurana spas, ima 17 bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
Playmaker
01:00 12.02.2020.

Sve Najbolje !!!! Promjena Igre i Motiva itd !!!! Momci su bili poput Bakica !!!! Hajde Treneru daj Gas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije