Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijači bijesni

'Službeno: Odsad Frank Lampard više nije legenda Chelsea!'

Frank Lampard
Press Association/PIXSELL
01.01.2015.
u 22:30

Manchester City objavio je da će Lampard ostati na posudbi u klubu do kraja sezone.

Engleski prvak Manchester City objavio je da će bivši engleski reprezentativni veznjak Frank Lampard (34) ostati na posudbi u klubu do kraja sezone.

Prema prethodnom dogovoru, Lampard se u siječnju trebao vratiti u New York City, za koji je potpisao prošlog ljeta.

Odluka o ostanku Lamparda u Cityju do kraja sezone dodatno je razbjesnila navijače Chelseaja, kluba čije je boje engleski veznjak branio između 2001. i 2014. godine.

'Službeno: Odsad Lampard više nije legenda nogometnog kluba Chelsea', stoji u komentaru jednog navijača, dok je drugi napisao:

'Što je sljedeće? Lampard suznih očiju zabija pobjednički gol za City na Stamford Bridgeu u siječnju!'.

Zanimljivo, iskusni veznjak danas je pogotkom donio pobjedu Građanima u susretu sa Sunderlandom (3:2), kojom su se izjednačili na vrhu ljestvice s Chelseajem.

>>Jelavić sjajnim lobom zavio u crno bivši klub, Southamptonu dvoboj s Arsenalom

>>Pogledajte kako je gnjevni navijač 'uletio' pred klupu i vikao na Wengera

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:41 01.01.2015.

Jedan navijac, apsolutni nitkonistovic u nogometnom svijetu na svom je facebook profilu koji ne cita nitko osim njegove najuze rodbine napisao sto pise u naslovu. I naravno, neki novinar vecernjaka je do toga na neki nacin dosao, i stavio to u naslov teksta. Dajte nas pustite na miru s misljenjima luckih radnika iz Londonskih predgradja.

VK
vječni krojf
15:40 03.01.2015.

Chekseovi navijaci nisu kao Torcida da odlucuju tko je legenda a tko nije,a zna se kako se postaje legenda.To su samo pojedinacni bijesovi.Torcida bi mu zabranila dolazak u Split.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije