Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA

Službeno! HNS potvrdio! Evo gdje ćemo igrati protiv Slovačke

Poljud i Maksimir
Foto: PIXSELL
1/6
16.10.2019.
u 13:10

Jedinstven je stav HNS-a da će reprezentacija u Rijeci imati idealne uvjete za pripreme za utakmicu te sjajnu podršku na stadionu HNK Rijeka. Informacije o prodaji ulaznica bit će objavljene naknadno na internetskoj stranici HNS-a

HNS je putem priopćenja za medije odlučio potvrditi gdje će se igrati utakmica sa Slovačkom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Kao što je Izvršni odbor HNS-a odlučio na sjednici održanoj 11. srpnja ove godine, utakmica Hrvatska – Slovačka u sklopu Europskih kvalifikacija za EURO 2020. godine bit će odigrana u Rijeci. Podsjetimo, hrvatskoj reprezentaciji potreban je bod u toj utakmici kako bi osigurala plasman na Europsko prvenstvo.

Imajući u vidu izuzetnu važnost utakmice, rukovodstvo HNS-a razmotrilo je opciju igranja na većem stadionu koji bi mogao odgovoriti očekivano velikom interesu navijača Hrvatske. Ipak, ostalo se pri ranije zauzetom stavu da će kvalifikacije biti odigrane u četiri najveća hrvatska grada te da će nakon Zagreba, Osijeka i Splita svjetske doprvake u ovom ciklusu dočekati i Rijeka.

Jedinstven je stav HNS-a da će reprezentacija u Rijeci imati idealne uvjete za pripreme za utakmicu te sjajnu podršku na stadionu HNK Rijeka. Informacije o prodaji ulaznica bit će objavljene naknadno na internetskoj stranici HNS-a.

Podsjetimo, u medijima se spominjala mogućnost igranja na Maksimiru, a kao glavni razlog promjene domaćinstva navodio se maksimirski grijani travnjak koji najbolje reagira na niske temperature koje su moguće u studenome, a i logičnije je da odlučujuću utakmicu igramo pred 30-ak tisuća ljudi nego pred 8200 u Rijeci.

Utakmica u Maksimiru, a ne na Rujevici, donijela bi i veću zaradu Hrvatskom nogometnom savezu od mnogo više prodanih ulaznica. U odluci o promjeni domaćinstva pitalo se i igrače, koji su također bili više za Maksimir, ali na kraju će vatreni ključne bodove za Europsko prvenstvo pokušati izboriti na Rujevici gdje će, u to ne treba sumnjati, imati sjajnu podršku publike.

>>> Pogledajte što je nakon utakmice s Mađarskom rekao Bruno Petković

 


 

Ključne riječi

Komentara 44

BL
blekpanther
13:27 16.10.2019.

Vecernjakovi novinari sele utakmicu u ZG pa je opet vracaju na Rujevicu a iz HNS-a se niko nije ni sluzbeno javljao! Dasovic i drugovi sire dezinformacije da ne kazem pravu rijec za to inace opet kazna!

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
13:14 16.10.2019.

Odluka je odluka i treba je poštovati. Sve drugo je nemoralno.

ZE
zelenakrava
13:25 16.10.2019.

Mi smo vice prvaci svijeta.Prije 35 dana pobijedili smo Slovačku na njihovom terenu sa 4:0. I sada neki dižu tenzije da ćemo izgubiti od Slovačke.Ako ne možemo pobijediti Slovačku kao domaćini onda nismo ni zaslužili da idemo na EP: Akoo smo bolji to moramo pokazati i pred 100 gledatelja i pred 100 tisuća gledatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije