Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILI

SLUŽBENO: Dinamo doveo još jednog igrača Lokomotive! Splićanin stiže u Maksimir

Kristijan Jakić
Foto: Dinamo
1/2
24.07.2020.
u 16:05

Momčadi Dinama Kristijan će se priključiti nakon završetka aktualne natjecateljske sezone

Kristijan Jakić, član Lokomotive, novi je igrač Dinama. Splićanin u redovima Lokosa ima sjajnu sezonu te je odličnim igrama zaslužio poziv hrvatskog prvaka.

- Kristijan Jakić, 23-godišnjak je koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a karijeru je započeo u mlađim uzrastima klubova Mračaj i RNK Split. Nakon dvije godine provedene u seniorskoj momčadi Splita, Jakić je nastupao za Lokomotivu gdje se istaknuo dobrim igrama i nastupima. U ovoj sezoni postigao je tri pogotka u HT Prvoj ligi u dresu Lokomotive, a danas je potpisom ugovora na stadionu Maksimir postao član prve momčadi hrvatskog prvaka.

Momčadi Dinama Kristijan će se priključiti nakon završetka aktualne natjecateljske sezone.

- Dolazak u Dinamo je veliki korak u mojoj karijeri i potvrda da sam na dobrom putu. Svjestan sam odgovornosti i težine Dinamovog dresa, ali to smatram izazovom te jedva čekam krenuti u borbu za mjesto u momčadi. Hvala ljudima iz Dinama na povjerenju, siguran sam da ću ga opravdati. Hvala mojim suigračima, treneru Tomiću i stručnom stožeru te vodstvu Lokomotive na svemu. Svim srcem bih se htio oprostiti od njih s trofejom Kupa te ću dati sve od sebe da tako i bude. A onda u nove izazove u dresu Dinama - rekao je Jakić po potpisu ugovora.

Dobro došao! - objavio je Dinamo na službenoj stranici.

 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
16:21 24.07.2020.

Zašto spićo nije tija u ajduka hehehehehe

Avatar rubinet
rubinet
18:15 24.07.2020.

Kao prvo, dragi su mi i Hajduk i Dinamo. Ali ... moram se ogorčeno zapitati : " Što rade Hajdukovi skauti? " Nekad je Hajduk 3/4 momčadi crpio iz Dalmacije plus kvalitetan ostatak . A danas dovode prosječne igrače saa svih strana svijeta. Skauti očito spavaju.Sramota. I neka im je Dinamo digao Jakića.

MR
mrzimcrvenekmerove
18:43 24.07.2020.

kako će kupit vlastitog igrača?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije