Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DVIJE GODINE

Službena potvrda: Koeman je novi trener Barcelone

Ronald Koeman
Reuters/Pixsell
19.08.2020.
u 15:06

Koeman, koji je napustio dužnost izbornika Nizozemske, potpisao je dvogodišnji ugovor s Barcelonom gdje je počeo trenersku karijeru kao pomoćnik Louisa van Gaala (od 1998. do 2000.).

Nizozemac Ronald Koeman novi je trener Barcelone, objavljeno je u srijedu na stranicama katalonskog kluba.

"Barcelona i Ronald Koeman su postigli dogovor, bit će trener prve momčadi do 30. lipnja 2022.", stoji u priopćenju Blaugrane.

 

"Klupska legenda i heroj Barce s Wembleya koji je njenim navijačima donio prvi Europski kup, Koeman se vraća na Camp Nou, ali sada će voditi momčad." 

Katalonski klub je u ponedjeljak smijenio Quiqea Setiena nakon visokog poraza od 2:8 u četvrtfinalu Lige prvaka od minhenskog Bayerna prošli tjedan.

Koeman, koji je napustio dužnost izbornika Nizozemske, potpisao je dvogodišnji ugovor s Barcelonom gdje je počeo trenersku karijeru kao pomoćnik Louisa van Gaala (od 1998. do 2000.).

Koeman je kao igrač bio član Barcelone od 1989. do 1995, a od klubova je kao trener vodio još Ajax, Benficu, PSV, Valenciju, Alkmaar, Feyenoord, Southampton i Everton da bi 2018. preuzeo nizozemsku reprezentaciju..

Komentara 2

NM
nemirno more
17:50 19.08.2020.

ode Nikola za Barcelonu

SH
Shtanga
16:48 19.08.2020.

Pa-pa Raketa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije