Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV ČOVJEK

Slupali mu Ferrari vrijedan milijune kuna, njegova reakcija sve iznenadila

Paris Motor Show 2018
Genin Nicolas/ABACA/PIXSELL
12.01.2021.
u 19:31

-  Žao mi je zbog toga što se dogodilo. Hvala Bogu da nitko nije stradao i to je najvažnije u cijeloj priči. To je samo stvar i nije vrijedno sada raditi neku veliku dramu oko toga - objavio je vratar Genoe

Federica Marchettija, golmana Genoe, dočekalo je neugodno iznenađenje kada je došao po svoj Ferrari koji je ostavio na pranju. Naime, automobilu je bio razbijen cijeli prednji dio, a samo on vrijedi više od dva milijuna kuna.  Ipak, on je pokazao svoju veličinu pitanjem:

- Jesu li svi dobro? 

 

-  Žao mi je zbog toga što se dogodilo. Hvala Bogu da nitko nije stradao i to je najvažnije u cijeloj priči. To je samo stvar i nije vrijedno sada raditi neku veliku dramu oko toga - objavio je vratar Genoe.

Kasnije je javnost doznala kako da je Marchetti ostavio svoj automobil na pranju i otišao. Nakon što je Ferrari koji, usput budi rečeno, u sebi ima 800 konjskih snaga i vrijedan je preko 340.000 dolara, opran, radnik autopraonice sjeo je u njega kako bi ga pomaknuo da mogu započeti s pranjem idućeg automobila.

Naravno, on nije očekivao da će ga automobil  praktički 'odvući' pa ga je zabio u zidić,  a prema prvim procjenama, šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura.

Ključne riječi

Komentara 3

ZV
zvonimir13
20:27 12.01.2021.

Dokle smo stigli kad se za jednu normalnu reakciju čudom čudimo.

AP
apathylolz
20:26 12.01.2021.

Nebude on platio popravak... Kaj bi trebao, plakati?

DO
domolub
20:18 12.01.2021.

sve plaća Kasko osiguranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije