Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEXE SLAVIO

Slovenskog stručnjaka u ovom izadnju još niste vidjeli: Pjevao pred TV kamerama

pixsell
17.05.2021.
u 13:20

Branko Tamše, Slovenac na klupi Nexea, poslije utakmice bio je dobro raspoložen. Čak je zapjevao za TV: “‘Ajmo Našice, ‘ajmo Nexe!”

U trećem kolu Paket24 Premijer lige za prvaka rukometaši Nexea uvjerljivo su na svom parketu svladali Dubravu s 34:22. Veliki posao gromovi su napravili već u prvom poluvremenu i na odmor otišli s osam pogodaka prednosti, tako da je nastavak utakmice donio samo rutinsko održavanje razlike i mirno privođenje utakmice kraju. Najefikasniji su bili Halil Jaganjac sa šest i Janko Kević s pet pogodaka,

– Nastavljamo po planu, osvojili smo dva nova boda. Cijelu utakmicu bili smo bolji, kontrolirali smo rezultat od prve do posljednje minute. Trener može biti zadovoljan jer smo svi igrali i mislim da nitko nije razočarao. Žao mi je što se Blažević jedini nije upisao među strijelce, a bio je tako blizu. Njegova lopta pogodila je jednu, pa drugu stativu. Ništa, valjda će “Ćiro” drugi put imati više sreće – rekao je Ivan Vida, desno krilo Našičana.

Već u srijedu Nexe igra četvrtfinale hrvatskog kupa protiv Slatine.

– Naravno, cilj je osigurati plasman na završni turnir – rekao je Vida koji je igrao protiv svog bivšeg kluba.

– Da, u Dubravi sam proveo jako mnogo vremena. No mnogo se toga tamo promijenilo što se tiče igračkog kadra. Ostali su mladi igrači, među kojima sigurno ima dosta kvalitete – zaključio je Vida.

Branko Tamše, Slovenac na klupi Nexea, poslije utakmice bio je dobro raspoložen. Čak je zapjevao za TV: “‘Ajmo Našice, ‘ajmo Nexe!”

– Moram pohvaliti igru u obrani koja je bila na zaista visokom nivou. Jednostavno smo prisiljavali igrače Dubrave da rade pogreške iz kojih smo išli u polukontre i kontre i lagano postizali pogotke – naglasio je Tamše.

Rukometaši PPD Zagreba također su upisali treću pobjedu. Plinari su na svom parketu svladali Poreč s 31:16. Ivica Obrvan, trener zagrebaša, za ovaj susret nije mogao računati na Šipića, Hrstića i Vuglača koji su ozlijeđeni, a u međuvremenu je ostao i bez Srne koji je ozlijedio rame. Najbolji u redovima domaćih bio je kapetan Mandić s osam pogodaka. Sjajno raspoloženi Zagrebovi vratari obranili su čak četiri sedmerca rukometašima Poreča. U gostujućim redovima pet je pogodaka postigao Antonio Pribanić. U trećoj utakmici Sesvete su s 30:27 pobijedile Varaždin

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije