Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale LP-a

Slovenski suci pogurali Lovrena i društvo u Kijev!

03.05.2018.
u 07:54

Trojac Salah-Firmino-Mane, ove je sezone zabio 29 pogodaka, jedan više od Realove napadačke trojke Ronaldo-Benzema-Bale u sezoni 2013.-2014

Kakva smo mi nogometna velesila! Hrvatska će šesti put zaredom imati osvajača Lige prvaka. U ovogodišnjem finalu, 26. svibnja u Kijevu, igrat će Liverpool i Real Madrid. Dejan Lovren će na Luku Modrića i Matea Kovačića. Nakon 37 godina ove dvije momčadi susreću se u finalu najprestižnijeg natjecanja.

A ovih dana pričat će se više o Damiru Skomini i njegovim sudačkim pomoćnicima, nego o najučinkovitijem polufinalu Lige prvaka u povijesti!

1/12

Roma je slavila 4:2 i za produžetke joj je nedostajao samo jedan pogodak. Ipak nisu uspjeli još jednom ispisati povijest, nakon pobjede nad Barcelonom. Jer, Liverpool je u prvoj utakmici slavio 5:2. No, ostaje dojam da su slovenski suci sinoć najmanje dvaput grubo pogriješili na štetu talijanskog kluba. Nisu im dosudili dva čista jedanaesterca, uz najmanje jedan crveni karton. Bez pravog kriterija, Skomina je pogurao Engleze i Dejana Lovrena u finale.

Nema sumnje da će simpatije brojnih u finalu biti na strani Liverpoola, no slovenski suci bacili su mrlju na njihov prolazak u finale.

Klopp: Zaslužili smo sve

- Sto posto smo zasluženo u finalu. Ne možeš bez sreće. Trebali smo je barem jednom. Pa i Real Madrid je trebao malo sreće. To vam je tako. Dečki su ovo zaslužili. Zbog karaktera, zbog nogometa koji su igrali. Bilo je ludo. Zaboravio sam uopće koji je rezultat na kraju. Bilo je 7:6, zar ne!? Nevjerojatno. Preuzbudljivo, više nego sam to uopće htio - pričao je poslije susreta LIverpoolov trener Jürgen Klopp.

Dejan Lovren u 15. je minuti napucao svog suigrača Jamesa Milnera od kojeg se lopta odbila u mrežu za izjednačenja 1:1. Prvi je to Liverpoolov autogol u Ligi prvaka u zadnjih deset godina. Zadnji je postigao John Arne Riise u prvoj utakmici polufinala protiv Chelsea u sezoni 2007.-2008.

Redsi su druga momčad u Ligi prvaka, nakon madridskog Reala 2013.-2014. godine, koja je zabila najmanje 20 pogodaka u gostima.

Trojac Salah-Firmino-Mane, ove je sezone zabio 29 pogodaka, jedan više od Realove napadačke trojke Ronaldo-Benzema-Bale u sezoni 2013.-2014.

Italijo, podigni svoj glas

Zanimljivo, Firmino je prvi igrač u ovom desetljeću koji u jednoj sezoni Lige prvaka ima najmanje sedam pogodaka i sedam asistencija. Brazilac je do sada zabio deset pogodaka uz sedam asistencija.

Opet je jučer zabio Edin Džeko, bio mu je to peti pogodak u pet zadnjih utakmica Lige prvaka. Najduži je to niz nekog Rominog nogometaša u Ligi prvaka. Ukupno je Džeko zabio osam pogodaka ove sezone. Najviše što je neki napadač talijanskog kluba zabio, nakon Samuela Eto’oa 20011.

Ovaj sjajni napadač sinoć je tužan napustio Olimpico, nakon još jedne sjajne izvedbe.

- Ovo nije normalno. Italijo, podigni svoj glas. Ovako više ne ide. Nisu nam dosuđena dva čista jedanaesterca. Juventus je pokraden protiv Reala. Nije mi jasno zašto u najvažnijoj utakmici na svijetu ne postoji VAR. To je smiješno. Dečki u svlačionici jako su ljutiti - pričao je poslije utakmice Romin sportski direktor Ramón Rodríguez Verdejo, poznatiji kao Monchi.

Komentara 12

JO
josip
08:27 03.05.2018.

novinarcicu ako vec nabrajas greske na stetu Rome onda nabroji i greske na stetu Liverpoola, nema tu nikakvog guranja u finale

BI
Bilstein
08:28 03.05.2018.

Radja Nainggolan je igrao rukom u svom kaznenom prostoru i guranje sa ledja Manea su dva penala za Liverpool. novinaru pogledaj malo bolje i budi objektivan.

MO
matK.O.
09:24 03.05.2018.

zašto uvijek o sucima?? pa liverpool je bio barem duplo bolji od te jadne rome koja je slučajno prešla u polufinale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije