Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBITELJ POKERA

Slovenci teško optužili trenera koji radi u Hrvatskoj: Uzimao novac igračima?!

Veselin Vujović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
30.11.2019.
u 13:27

"Vujović je uživao u igranju pokera, ali igrao je radi zabave i opuštanja. Svako tko je želio igrati s njim morao je platiti 300 eura inicijalnog iznosa, uključujući i igrače, od kojih su oni, koji su sudjelovali u tome, bili omiljeni kod njega."

Trener PPD Zagreba Veselin Vujović od prije nekoliko dana više nije izbornik slovenske rukometne reprezentacije. Slovenci su se Crnogorcu zahvalili na suradnji iako se približava Europsko prvenstvo.

– Mislim da je to zbog onoga što se dogodilo na minuti odmora na utakmici PPD Zagreba. To je dovelo do pobune drugih igrača. Doveli su me zbog mog karaktera, a sada su me maknuli - rekao je Vujović.

Podsjetimo, Vujović tijekom minute odmora na utakmici SEHA lige u Brestu, gdje je PPD Zagreb igrao protiv Meškova, prema Slovencu Aleksu Vlahu zaurlao: "Umri, bre, da te ne gledam više".

No, slovenski mediji sada donose nove detalje. Navodno je Vujović od nekih igrača uzimao - novac.

"Vujović je uživao u igranju pokera, ali igrao je radi zabave i opuštanja. Svako tko je želio igrati s njim morao je platiti 300 eura inicijalnog iznosa, uključujući i igrače, od kojih su oni, koji su sudjelovali u tome, bili omiljeni kod njega. Koji nisu, rješavao ih je svojim kontroverznim 'trenerskim tehnikama' na treninzima i utakmicama, kao nedavno u slučaju Aleksa Vlacha. Igranje 'ucjenjivačkog' pokera često se događalo i na pripremama slovenske rukometne reprezentacije", objavila je stranica nova24tv.si.

Prvi favorit za preuzimanje klupe Slovenije je legendarni Talant Dušebajev.

Ključne riječi

Komentara 4

DV
dvojnica
19:22 30.11.2019.

Zagreb otjera Linu a dovede ovog srpskog prevaranta.

B2
bordon 2
19:04 30.11.2019.

Eh Slovenci?! Sad se sje. Itili čovjeka oblatiti, a gdje su prije bili? Nisam fan Veselina Vujovića, ali čovjek je sportaš - cijeli život naganja tu rukometnu loptu i nije nikakav akademski građanin i nije jedini takav slučaj.

BA
bazinga
17:41 30.11.2019.

Stručnjaci,velikani ,legende,ekspert i još milion nekih veličina nakraju ispadnu probisvijeti , takve balkan voli slaviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije