Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽARILE SE DRUŠTVENE MREŽE

Slovenci su ovo jedva dočekali! Pogledajte kako je njihov savez 'bocnuo' HNS

Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/14
25.03.2021.
u 08:05

A ovu su pobjedu u slovenskom savezu jedva dočekali kako bi "bocnuli" HNS preko društvenih mreža.

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022 porazom u Ljubljani od Slovenije s 0:1.

Hrvatska je razočarala igrom u Sloveniji, a domaćinima je to bila povijesna pobjeda. Naime, prvi put u 10 dosadašnjih susreta uspjeli su slaviti protiv vatrenih.

A ovu su pobjedu u slovenskom savezu jedva dočekali kako bi "bocnuli" HNS preko društvenih mreža. Uz fotografiju Lovrića kako slavi pobjednički gol na Twitteru su napisali "Laku noć".

Bio je to odgovor na objavu HNS-a koji je uz video gola Dade Prše Slovencima iz 2003. godine napisao "Dobro jutro, vatreni!".

Komentara 192

DE
Dezider
08:36 25.03.2021.

Dalić je loše složio i vodio momčad, a igrači su očekivali da će se Slovenci sami predati. Prolaznu je ocjenu jedino zaslužio Modrić.

CR
crna.rupa
08:47 25.03.2021.

Čestitam Slovencima i gospodinu naročito Keku. Nije dovoljno imati razvikane "zvijezde", moraš ih i posložiti, moraju te poštovati i ono njavažnije SLUŠATI i raditi što im NAREDIŠ.

DU
Deleted user
08:31 25.03.2021.

Ne serite.Slovenci zasluženo dobili,naši mlaki i nikakvi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije