Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Slovenci na pogon Hrvata ostvarili uspjeh kakav ne pamte!

Kujtim Murina
Igor Kralj/PIXSELL
19.02.2021.
u 09:29

- Matošević je zabio gol, Perić ostavio jako dobar dojam, Novak također, iako je igrao nešto manje, jer ga muči trbušni zid

Slovenski prvoligaš Dobovec ostvario je veliki uspjeha i to na pogon Hrvata. Klub koji vodi hrvatski stručnjak Kujtim Morina plasirao se na Final Eight futsalske Lige prvaka nakon što je u osmini finala na gostovanju svladao kazahstanski Aktobe s 2:1. Najveći je to uspjeh u ovom natjecanju nekoga kluba iz Slovenije.

- Bilo je neizvjesno, ali ovako je možda i draže. Pobijedili smo odličnog protivnika, koji u svojim redovima ima nekoliko sjajnih Brazilaca. Odigrali smo jako dobru utakmicu, bio sam zadovoljan i u razdoblju kad smo gubili jer smo stvarali šanse. Jedino sam se pribojavao da nam se ne vrate te propuštene prilike. Međutim, u nastavku smo preokrenuli rezultat i slavili veliku pobjedu, rekao je nakon susreta Morina.
Hrvati su odigrali važnu ulogu u ovom velikom uspjehu...

- Matošević je zabio gol, Perić ostavio jako dobar dojam, Novak također, iako je igrao nešto manje, jer ga muči trbušni zid. Sjajna je to stvar za sve nas, igrali smo protiv momčadi koja ima puno veći budžet, ali dečki su stvarno ostavili srce na parketu. Zaslužujemo malo proslaviti ovaj rezultat, a onda se okrećemo novim izazovima.

Završni turnir igrat će se krajem travnja i početkom svibnja u Minsku, a mi se nadamo da će se tamo naći i hrvatski prvak Olmissum, koji sutra u Omišu dočekuje ruski KPRF.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije