Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDE SE

Slovački mediji uoči utakmice s Hrvatskom: 'Luka Modrić je uplašen'

Modrić
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/5
06.09.2019.
u 14:17

"Igrač visok 172 centimetra odavao je dojam da je uplašen", navodi se u tekstu te se napominje da je hrvatski nogometaš bio bez zaštitara.

Veznjak Reala i hrvatske reprezentacije Luka Modrić lani je proglašen najboljim igračem svijeta, dobio je praktički sve individualne nagrade, a Slovaci se ne mogu načuditi njegovoj skromnosti.

Luka je kao uplašena ptičica, navodi slovački Nový čas nakon što je naš kapetan s reprezentacijom stigao u Bratislavu.

Modrića su jučer u zračnoj luci dočekali brojni novinari i navijači, a čini se da ni sam nogometaš nije očekivao takav prijam.

"Igrač visok 172 centimetra odavao je dojam da je uplašen", navodi se u tekstu te se napominje da je hrvatski nogometaš bio bez zaštitara.

Slovački novinari očito ne znaju da Modrić nije tipična nogometna zvijezda, da ne voli svjetla reflektora i živi mirno sa svojom obitelji. No, kad izađe na teren, tada je sasvim druga priča. Bilo bi lijepo da se Slovaci večeras uvjere u to.

>> Pogledajte izjave hrvatskih reprezentativaca


 

Komentara 2

MI
mikulan
15:13 06.09.2019.

Bit će teško, u zadnje vrijeme loše prolazimo na gostovanjima, ali "ajmo Hrvatska"!!!

Avatar tituš
tituš
14:22 06.09.2019.

Ma kako ne bi bio uplašen, Slovaci (čast njima) su viceprvaci svijeta, a Luka je potrčko ... Ma dajte budite ozbiljni ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije