Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naš spektakl
Povratak na članak

Slika s rukometnog Eura u Hrvatskoj otići će u 175 zemalja

Slika iz Hrvatske otići će u 175 zemalja svijeta, događaj će pokrivati 130 medijskih kuća, a cilj je nadmašiti i TV rejting od 1,65 milijardi gledatelja širom planeta

Komentari 3

RO
Rosstin
22:23 12.01.2018.

ali ne u Australiju, oni su glupi kao noc

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
19:54 12.01.2018.

slika iz hrvatske ce obici 175 zemalja...nadajmo se da nece biti incidenata kao na maksimiru i poljudu gde smo kaznjavani zbog swastika i ustaskih poklica...

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:40 13.01.2018.

KOJA POPULARNA HRVATSKA!!!! Svi nam se Dive i Obožavaju!!!! Okolo Planete!!! Gdje god sam bio !!! aA ima već 39zemalja !!! kad kažem odakle sam iz= HRVATSKE!!! Svi mi vele ahhhhh!!! Super ŠUKER BOBAN itd More itd!! Svi nam se dive okolo Planete!!!! Osim naših susjeda???? Od zavidnosti i mržnje!!! Koja Sramota !!! Koji Narodi?????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.