Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA TVRDI:

Slažu se novi Galacticosi! Gotovo je, u Madrid stiže Zidaneov ljubimac

Eden Hazard
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
06.04.2019.
u 15:04

Iako je Cristiano Ronaldo bio na odlasku i zamjena je bila potrebna, tada se više vjerovalo u Marca Asensia i Garetha Balea, što više nije slučaj

Sve je dogovoreno. Za nekoliko će dana transfer belgijskog reprezentativca Edena Hazarda iz Chelseaja u Real Madrid postati služben.

Barem ako je suditi po onome što stoji na naslovnici španjolske Marce

Kapetan Belgije prema pisanju kultnih španjolskih novina već traži novi dom u Madridu, a već je nekoliko puta javno izjašnjavao kako mu je velika želja zaigrati u bijelom dresu na Santiago Bernabeu.

Uz veliku želju ubojitog krilnog napadača, veliku je ulogu u ubrzanju ovog transfera imao strateg Madriđana Zinedine Zidane koji je kao jedan od glavnih uvjeta svojeg povratka na klupu Reala postavio upravo dovođenje ponajboljeg igrača Chelseaja.

- Imam puno poštovanja za Zidanea. On je moj idol, zbog njega sam krenuo igrati nogomet - izjavio je Hazard prije dva tjedna, a njegova poveznica s francuskim strategom traje već godinama.

Naime, Zidane je 2012. godine kad je obnašao funkciju sportskog direktora Real Madrida izražavao želju dovesti tada 21-godišnjeg Hazarda koji je dva puta uzastopno osvojio nagradu za najboljeg igrača francuske lige u dresu Lillea, no Roman Abramović je bio brži i konkretniji te doveo belgijskog virtuoza na Stamford Bridge za tada velikih 37 milijuna eura

Sad se, sedam godina kasnije, takva cifra čini smiješnom. Kraljevski klub će Chelseaju prema pisanju španjolskog lista isplatiti 130 milijuna eura za Hazarda, a jedan od najboljih svjetskih nogometaša će u novom klubu potpisati ugovor na šest godina. Htjeli su Kraljevi dovesti Hazarda i prošlog ljeta, no londonski klub je tražio između 150 i 200 milijuna eura, a tada su iz uprave diva iz Madrida obustavili akciju. Iako je Cristiano Ronaldo bio na odlasku i zamjena je bila potrebna, tada se više vjerovalo u Marca Asensia i Garetha Balea, što više nije slučaj.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

Komentara 3

ŠN
ŠNJOF
15:20 06.04.2019.

Hmmm, ni taj više nije u cvijetu mladosti.

Avatar southman
southman
16:26 06.04.2019.

Odlična kupovina. Hazard je u najboljim godinama ( 28 ) i može " nositi " Real narednih 4-5 godina.

PI
pinkec
16:12 06.04.2019.

ŠNJOF, sreća ima još Vatrenih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije