Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BOL

Slavni Srbin otvorio dušu: Djed mi je ubio oca, majka preminula od raka, a mlađi brat poginuo...

04.02.2020.
u 10:38

Teško je izdržati brojne tragedije. Bol izazvana tim događajima nikada ne prestaje. Niti se smanjuje. Zauvijek će biti u meni, s tim da sam se morao naučiti nositi s problemima. Što mi drugo preostaje? Da nestanem? Da ne pokušam dostići svoje snove? Nema smisla –  rekao je Milošević

Savo Milošević proslavljeni je srbijanski nogometaš koji je u karijeri igrao u Engleskoj, Španjolskoj, Rusiji....Trenutačno je trener Partizana gdje je stekao ime u nogometnom svijetu još 90-ih godina prošlog stoljeća, a u velikom intervju prisjetio se svoje karijere, ali i detalja koji nisu vezani za nogomet, poput obiteljskih tragedija koje su ga zatekle. 

– Nikada naslovi u medijima ili mišljenja ljudi nisu utjecali na moju igru. Budući da sam bio još mlad tada, znao sam, ako se želim baviti nogometom, da se moram usredotočiti na sebe i da će o meni ovisiti koliko ću dogurati u karijeri. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, kritiku. To je normalno. Imam ljude oko sebe koje volim i ljude koji meni nužno ne trebaju. Tako funkcionira svijet – rekao je Milošević o kritikama koje su ga dočekale 1998. godine dok je igrao treću sezonu za Aston Villu, a onda je otkrio i detalje iz privatnog života i govorio o velikim tragedijama koje su mu se događale jedna za drugom. 

– Kada sam imao 27 godina, majka mi je preminula od raka. U lipnju 2011. djed mi je ubio oca, a 2013. godine mlađi brat Andrija poginuo je u prometnoj nesreći. Teško je izdržati brojne tragedije. Bol izazvana tim događajima nikada ne prestaje. Niti se smanjuje. Zauvijek će biti u meni, s tim da sam se morao naučiti nositi s problemima. Što mi drugo preostaje? Da nestanem? Da ne pokušam dostići svoje snove? Nema smisla –  rekao je Milošević za poljski ''Sportski pregled''.

Cijeli intervju pročitajte ovdje

>>> Pogledajte kako naš boksač Stipan Prtenjača iscrtava obrve djevojkama

 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije