Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV ALKAR
Povratak na članak

Slavni Zambi bio je na probi u Hajduku i nije prošao pa je s Dinamom pokorio Europu

U jednoj kategoriji i dandanas je rekorder: ima 0.7 pogodaka po utakmici za nacionalnu momčad, među igračima koji za nju imaju više od 30 nastupa

Komentari 4

NE
Neonacionalist
14:34 29.10.2020.

Zamisli koji su to stručnjaci bili u Hajduka i onda kao i danas kada nisu uvidjeli talent jednog Zambate ili Skoblara kao i brojnih drugih igrača koji su bili na probi u Splitu poput recimo Bobana ili Modrića pa suu onda otišli u Dinamo ili drugdje.

VL
MA
matkopeic
21:09 29.10.2020.

Sućut obitelji Zambata. Dinamo je sveHrvatski klub i okuplja dobre igrače sa svih strane Hrvatske, BiH i šire. Igraju svi: Slavonci, Zagorci, Međimurci, Zagrebčanu, Istrijani, Banijci, Podravci, Posavci, Gorani, Dalmatinci, Šibenčani, Zadrani, Zagoraši, Imoćani, Dubrovčani, Hecegovci, Bosanci i da nene nabrajam dalje (isprika ako sam izostavio neku regiju). To je snaga našeg Dinama. Nema predaje.

VL
JM
juretic.milan
14:52 29.10.2020.

"Slavni Zambi bio je na probi u Hajduku i nije prošao". Ne'š ti novosti.

VL
Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
14:20 29.10.2020.

Pa dinamo je mamiceva prćija..što još to niste služili..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.