Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je početak'

Slavni tenisač počeo trenirati dva mjeseca nakon operacije

Andy Murray
Foto: Reuters/Pixsell
02.04.2019.
u 16:30

Murray je kazao kako nije siguran da će igrati pojedinačne mečeve u Wimbledonu, kojeg je osvojio 2013. i 2016., ali planira mogući povratak u parovima jer bi to bio manji stres za operirani kuk

Škotski tenisač Andy Murray se vratio na teniske terene dva mjeseca nakon operacije kuka.

Murray, koji nije igrao od Australian Opena u siječnju kada je ispao u prvom kolu, prošli je mjesec izjavio da je moguće da zaigra u Wimbledonu s obzirom na to da ga kuk više ne boli.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Andy Murray
1/17

Škot je objavio kratki video na svom Instagramu profilu na kojem se može vidjeti kako udara lopticu u zid uz poruku 'To je početak'.

Murray je kazao kako nije siguran da će igrati pojedinačne mečeve u Wimbledonu, kojeg je osvojio 2013. i 2016., ali planira mogući povratak u parovima jer bi to bio manji stres za operirani kuk.

Ove godine Grand Slam turnir u Wimbledonu počinje 1. srpnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije