Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU POHVALE

Slavni Talijan o Perišićevom i Brozovom Interu: 'Oni su već osvojili naslov...'

REAL MADRID v FOOTBALL CLUB INTERNAZIONALE MILANO. UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020/2021. GROUP PHASE. GROUP B. ROUND 3.
nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
15.03.2021.
u 15:47

- Po mojem mišljenju Juventus je kompletniji od Intera. I zbog toga moramo čestitati Antoniju Conteu - dodao je bivši trener Juventusa, Rome, Milana, Real Madrida, Engleske, Rusije i Jiangsu Suninga

Legendarni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello smatra kako je utrka za naslov talijanskog prvaka završena čestitavši Interu na osvojenom "scudettu".

- Već tjednima govorim da je Inter osvojio naslov prvaka. Govorim to otkako je Milan izgubio protiv Spezije i danas to ponovo potvrđujem - kazao je Capello u razgovoru za Sky Sport Italia.

Inter 11 kola prije kraja prvenstva ima 65 bodova, devet više od gradskog suparnika Milana, dok aktualni prvak Juventus na trećem mjestu ima 10 bodova zaostatka.

- Po mojem mišljenju Juventus je kompletniji od Intera. I zbog toga moramo čestitati Antoniju Conteu - dodao je bivši trener Juventusa, Rome, Milana, Real Madrida, Engleske, Rusije i kineskog Jiangsu Suninga.

Inter, koji je zadnji naslov prvaka osvojio 2010. godine, prema novoj tituli vuku sjajni napadači Romelu Lukaku i Lautaro Martinez koji su ukupno zabili 33 gola. Capello je usporedio napadački dvojac.

- Na tehničkoj razini mislim da nema razgovora. Lautaro je superiorniji od Lukakua. Lukaku je fizički jači, brži je, ali Lautaro je tehnički apsolutno superioran - naglasio je legendarni talijanski stručnjak.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
22:51 15.03.2021.

Davno sam govorio još od srebra u Rusiji da svaki klub koji želi iole bolji rezultat mora imat najmanje dva Hrvata u momčadi, sad vidite da je to tome tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije