Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN TIP

Slavni sportaš tvrdio da je Zemlja ravna ploča, a sada vjeruje da cjepiva služe za čipiranje

Kyrie Irving
Instagram
27.09.2021.
u 11:57

- NBA liga treba inzistirati na cijepljenju igrača i osoblja ili ih treba ukloniti iz momčadi. Nema mjesta za igrače koji su spremni riskirati zdravlje i živote svojih suigrača, osoblja i navijača zato što nisu u stanju shvatiti ozbiljnost situacije ili provesti istraživanje - rekao je Kareem Abdul-Jabbar

Zvijezda Brooklyn Netsa Kyrie Irving (29) jedan je od najboljih košarkaša NBA lige, no i poprilično neobičan tip.

Irving je ljubitelj teorija zavjere pa je tako svojedobno tvrdio da Zemlja zapravo nije okrugla, da je ravna ploča i da nam lažu cijelo vrijeme.

U pandemiji se pridružio antivakserskom pokretu i on je među 50-ak igrača NBA lige koji se još nisu cijepili. Američki mediji pišu da Irving na Instagramu lajka objave teoretičara zavjere koji tvrde da tajna društva preko cjepiva žele kontrolirati tamnopute ljude i spojiti ih na superračunalo, a sve je to "plan sotone".

- NBA liga treba inzistirati na cijepljenju igrača i osoblja ili ih treba ukloniti iz momčadi. Nema mjesta za igrače koji su spremni riskirati zdravlje i živote svojih suigrača, osoblja i navijača zato što nisu u stanju shvatiti ozbiljnost situacije ili provesti istraživanje. Antivakseri su arogantni, ne vjeruju imunologiji i drugim medicinskim stručnjacima. No, ako im je dijete bolesno ili im je potrebna hitna medicinska pomoć, koliko bi brzo učinili točno ono što su im ti isti stručnjaci rekli - rekao je Kareem Abdul-Jabbar, legenda NBA lige.

Još nije poznato hoće li i koje utakmice Irving moći igrati u novoj sezoni NBA lige budući da se nije cijepio, a po svemu sudeći ni nema namjeru to učiniti. No, pojavila se informacija da neće igrati domaće utakmice kako bi zaobišao njujorške zakone.

- Postoji još igrača poput njega i bilo bi dobro da se pronađe rješenje - rekla je Tyki Irving, Irvingova teta koja vodi njegovu zakladu i savjetuje košarkaša. Ona predlaže da se osmisli model po kojem će necijepljeni igrači preskakati određene utakmice.

- To bi vam i dalje pružalo da igrate cijelu sezonu i budete na terenu, ali uz ograničenja. Može se pronaći neko rješenje, da se NBA liga i igrači dogovore.
 

Ključne riječi

Komentara 13

ST
sttipe
14:26 27.09.2021.

Ja nisam desničar, a poznata mi je povijest "filantropije", obitelji koje ovo guraju.. Izvadi glavu iz nečijeg š.pka i probaj sam/a razmišljat i preispitivat šta čuješ i vidiš!! Najzad, sportaši nisu neki izvor informacija, pogotovo ne citirani!!!

MT
makan tahi
14:42 27.09.2021.

ak on tak veli onda je to sigurno točno jer on je ipak poznata osoba koja trći po dvorani s loptom

LA
lajh1985
19:26 27.09.2021.

i nek vjeruje u sto god hoce...on ima milijune dolara, a ostali koji ga kritiziraju nemaju ni za cevape pojest u birtiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije