Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varao Kardashianku

Slavni sportaš šokirao: Seksualni sam ovisnik, spavao sam s 2000 žena

Lamar Odom
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.05.2019.
u 15:57

Jedan od najboljih suigrača koje je Kobe Bryant imao tokom svoje karijere istakao je da uživao u istovremenom korištenju seksa i droge

NBA prvak iz 2009. i 2010. godine s Los Angeles Lakersima Lamar Odom, u svojoj je knjizi "Tama k svjetlu" otkrio neke nevjerojatne stvari iz burnog privatnog života.

Bivša 39-godišnja košarkaška zvijezda je navela da je ovisnost o seksu glavni krivac za njegovo predoziranje u javnoj kući u Las Vegasu kao i varanje nekadašnje žene, reality ikone Khloe Kardashian.  

- Seksualni sam ovisnik. Htio sam sve vratiti sve kako je bilo, ali ne možeš. Htio sam i sakriti, međutim taj bolesni grijeh je bio pretežak da to napravim. Imao sam problem - priznao je  Odom kojeg je bilo sram ispred najmlađe sestre Kardashian.

Jedan od najboljih suigrača koje je Kobe Bryant imao tokom karijere istakao je da uživao u istovremenom korištenju seksa i droge. 

- Seks je bio okidač da se drogiram jer tako dupliraš taj sjajan osjećaj. Predoziranje u javnoj kući je bio poziv za buđenje. Ovo se ne smije ponoviti - kazao je najbolji šesti igrač NBA lige iz 2011. gospodine.

Čovjek koji je u 14 godina karijere igrao za Miami Heat, Los Angeles Lakerse, Dallas Maverickse te Los Angeles Clipperse u knjizi je iznio tajnu da je spavao s preko 2000 žena u svom životu.

-Bilo je previše striptizeta da bih brojao. Nije bila prevelika stvar za mene, ali često bih ih platio. Nikad ih nisam gledao u lošem smislu - iskren je bio Odom te dodao da mu je ponestalo  pornića da gleda te su tada stvari otišle van kontrole.

Bez obzira na strašnu brojku, Lamar ipak nije uspio ugroziti rekord također nekadašnjeg NBA košarkaša Wilta Chamberlaina za kojeg se pričalo da je spavao s preko 20 000 žena što bi u prosjeku iznosilo 1.4 partnerice po danu za vrijeme od 63 godine koliko je živio.

 

Komentara 9

DU
Deleted user
18:50 17.05.2019.

Pa svaki muskarac je seksualni ovisnik, samo je pitanje jel moze upraznjavati tu svoju ovisnost Ovaj tu gospodin je imao srece da je mogao

DU
Deleted user
18:32 17.05.2019.

Suosjećam s njim, točno znam kako mu je.

JU
jurica
17:02 17.05.2019.

I ja sam ovisnik, àli mi niko nece pomoci mislim na zene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije