Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRESTAJE

Slavni sportaš opet udara po Hrvatima: 'Njegova intelektualna razina ravna je nuli'

SUI, Laver Cup 2019, Genf
Foto: EXPA/PIXSELL
29.07.2020.
u 09:53

- Treba te biti briga. Imaš li kamenje u glavi? Ponovo, možeš se zauzeti za svoje prijatelje, ja ih samo pokušavam držati odgovornima. Kad sam rekao što sam rekao, nisam htio gnjaviti. Oni su igrači tenisa, nisu ništa posebno - napisao je Kyrgios o Ćoriću

Australac Nick Kyrgios opet udara po našim tenisačima.  Kyrgios, 40. igrač svijeta, žestoko je kritizirao Adria Tour u Zadru na kojem se proširio koronavirus, a tada su se zarazili Goran Ivanišević i Borna Ćorić.

Ćorić je nakon toga komentirao kritike cijelog događaja te se osvrnuo na ono što je govorio Kyrgios.

- To je jednostavno on, nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam što je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general poslije bitke. Da netko drugi očitava lekcije i prodike, možda bih i razumio, ali baš Kyrgios… Nekako to nije realno. Ali okej, to je njegov đir, tako funkcionira i nemam s tim problema, niti me smeta na osobnoj razini - rekao je Ćorić.

A sada mu je Kyrgios na svom Twitter profilu žestoko uzvratio.

- Treba te biti briga. Imaš li kamenje u glavi? Ponovo, možeš se zauzeti za svoje prijatelje, ja ih samo pokušavam držati odgovornima. Kad sam rekao što sam rekao, nisam htio gnjaviti. Oni su igrači tenisa, nisu ništa posebno - napisao je Kyrgios, a onda svoju poruku zaključio ružnim riječima:

- Baš kao što sam i mislio, Ćorićeva intelektualna razina ravna je nuli (ili krafni).

Ključne riječi

Komentara 9

KI
kimi
12:21 29.07.2020.

Ako hoćeš nešto da pokažeš i dokažeš onda uzmeš reket u ruke i izađeš na teren ali ako ti to očigledno ne ide onda ti samo ostaje da po novinama se*reš po boljima od sebe...

Avatar Joejordan
Joejordan
16:03 29.07.2020.

Ovaj Kyrgios samo željan pažnje i ništa više isto kao i neke poznate osobe.

DO
dokrastavca
17:35 29.07.2020.

Kirios je samo obican klokan i nista vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije