Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROŠI KAO DA SUTRA NE POSTOJI

Slavni sportaš juri prema bankrotu: 'Svakog mjeseca kupi auto za 400 tisuća eura, a novca više nema'

Ben Simmons
instagram
01.12.2021.
u 11:38

"Svakog mjeseca kupuje novi automobil od 400 ili 500 tisuća dolara. Troši novac tek tako jer misli da ga nikad neće potrošiti. Jako pouzdana osoba mi je rekla da je u ozbiljnom problemu s novcem."

Zvijezda Philadelphia 76ersa Ben Simmons i dalje je odlučan u svojoj namjeri da više nikad ne zaigra za franšizu koja ga je uzela kao prvog na draftu 2016. i ne namjerava se pojaviti na trening-kampu momčadi sljedećeg tjedna.

A to 25-godišnjem australskom košarkašu stvara velike probleme na financijskom planu budući da ga klub kažnjava s 360,000 dolara za svaku utakmicu koju ne odigra.

Američki mediji pišu da Simmons ide prema bankrotu unatoč ogromnom novcu koji je zaradio.

– Iz pouzdanog izvora bliskog Simmonsu imam informaciju da je bez novca. Nema više dotoka novca. Gubi dosta novca jer ne igra, ali je i trošio previše – navodi američki novinar Howard Eskin te dodaje:

– Kupio je kuću od 17.5 milijuna dolara, ali tu su brojni porezi koje je morao riješiti. Ima i dvije kuće u predgrađu Philadelphije koje vrijede osam ili devet milijuna. Svakog mjeseca kupuje novi automobil od 400 ili 500 tisuća dolara. Troši novac tek tako jer misli da ga nikad neće potrošiti. Jako pouzdana osoba rekla mi je da je u ozbiljnom problemu s novcem.

Eskin je dodao:

– Nije plaćen da ne igra. Vjerojatno će se morati vratiti na parket. Ja ga ne želim u ekipi, neka izgubi sve.

Ben Simmons potpisao je ugovor koji bi mu za pet sezona trebao donijeti 170 milijuna dolara, a do sada je od toga ugovora zaradio 90 milijuna. Teško je vjerovati da je sav novac spiskao za dvije godine, no nisu rijetki primjeri sportaša koji su zaradili bogatstvo, a onda bankrotirali.

Ključne riječi

Komentara 16

JM
Jmjm
13:13 01.12.2021.

Zasto uopce budalu zaliti,neka propadne za drugo i nije

MO
modovisisajteMaraschino
15:23 01.12.2021.

novac ne kvari ljude već samo naglasi njihov karakter

DU
Deleted user
14:24 01.12.2021.

Bila je greška te nezrele likove zatrpavati novcima. Nije novac za svakoga, pogotovo ako ne znaš gospodariti njime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije