Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA NA STOLU

Slavni reper ponudio Khabibu dva milijuna dolara da napusti UFC

Nurmagomedov vs McGregor UFC 229
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.10.2018.
u 15:44

Nurmagomedov se zaprijetio da će napustiti UFC zato što je promocija najavila otkaz njegovom timskom kolegi Zubairi Tukhugovu

Nakon što se nezadovoljni Khabib Nurmagmedov zaprijetio svom poslodavcu UFC-u da bi mogao napustiti promociju, konkurentni Bellator MMA je odmah iskoristio situaciju da Dagestanca pokuša dovesti u svoje redove (ili barem napravi reklamu za vlastitu organizaciju), piše Fightsite.

Preciznije, slavni reper i suradnik promocije Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, putem društvenih mreža je ponudio Nurmagomedovu 2 milijuna dolara da napusti UFC i prijeđe u Bellator.

- Mislim da nije u redu to što UFC radi Khabibu, istu stvar nisu napravili McGregoru. Ja ću mu platiti 2 milijuna u gotovini danas ako se dođe boriti za mene u Bellator - stoji u objavi na Twitter računu 50 Centa.

Jackson zapravo govori o Khabibovom honoraru s UFC-a 229 čija je isplata blokirana od strane Atletske komisije Nevade zbog incidenta kojeg je UFC-ov prvak lake kategorije  zakuhao nakon što je obranio pojas protiv Conora McGregora prošlog vikenda u Las Vegasu.

Komisija je do daljnjeg zadržala Khabibov honorar dok su McGregoru isplatiti njegova 3 milijuna iako je Irac također sudjelovao u masovnoj tučnjavi koja je izbila u T- Mobile areni.

Nurmagomedov se zaprijetio da će napustiti UFC zato što je promocija najavila otkaz njegovom timskom kolegi Zubairi Tukhugovu koji je tijekom kaosa na UFC-u 229 skočio u kavez i udario McGregora.

>> Pogledajte i Cro Copov trening

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
Zagorec101
19:59 13.10.2018.

ovaj što voli kozicu neka samo lize irca.

BS
@bserver
11:49 14.10.2018.

kolonijalizam i dalje na djelu

SC
schwertransport
18:29 13.10.2018.

Voli reper bez kozice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije