Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA SUDA

Slavni nogometaš završio u zatvoru! A sve je počelo zbog pet eura...

Nicklas Bendtner
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
21.11.2018.
u 18:13

- Reagirao sam u samoobrani. Mislio sam da će me vozač udariti. U istom smo trenutku podignuli ruke i ja sam njega udario prvi - branio se Bendtner na sudu.

Danski nogometni reprezentativac i napadač Rosenberga Nicklas Bendtner (30) morat će u zatvor na 50 dana nakon što je sud u Kopenhagenu odbio njegovu žalbu na presudu zbog napada na taksista.

Danac je nedavno osuđen na 50 dana zatvora i 200 eura kazne jer je u rujnu nakon izlaska napao taksista i slomio mu čeljust. Nogometaš se žalio na presudu, no njegova žalba je odbijena.

- Reagirao sam u samoobrani. Mislio sam da će me vozač udariti. U istom smo trenutku podignuli ruke i ja sam njega udario prvi - branio se Bendtner na sudu.

Ovaj nogometaš je u najveći trag ostavio u Arsenalu u čijem je dresu odigrao 108 utakmica i zabio 24 gola. Još je igrao za Juventus, Wolfsburga, Birmingham, Sunderland i Nottingham Forrest.

Bendtner je na vrhuncu karijere bio vrlo dobar napadač, ali je uvijek imao problema s karakterom što ga je na kraju odvelo u zatvor.

Mediji su ranije pisali da se incident s taksistom dogodio nakon što su nogometaš i djevojka ostali dužni pet eura za vožnju. Vozač je zbog toga bacio neki predmet prema njima, a Bendtner mu zatim nanio teške ozljede.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon povratka iz Engleske

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Celzijus
Celzijus
18:30 21.11.2018.

50 dana zatvora za šamar, a kod nas za ubojstvo dobiješ rad za opće dobro.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:10 22.11.2018.

Daj mu još jednu..

BI
Bilstein
11:11 22.11.2018.

nije mu odbijena zalba nego ju je on povukao. novinaru procitaj malo bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije