Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE REAKCIJU PREDSJEDNIKA

Slavni nogometaš razbjesnio svijet, otkriveno što radi dok ljudi umiru od korone

Soirée d'anniversaire "Nuit Rouge" des 27 ans de Neymar Jr. au Pavillon Gabriel à Paris
Sarah Bastin/PIXSELL
27.12.2020.
u 21:05

Brazilci su zbog zabave ipak bijesni na Neymara i traže reakciju predsjednika države koja je druga po broju zaraženih u svijetu, odmah iza SAD-a.

Iako je u Brazilu više od sedam milijuna oboljelih te gotovo 200 tisuća umrlih od koronavirusa, njegova najboljeg nogometaša Neymara za to uopće nije briga. On je ovih dana u svojoj vili u Rio de Janeiru organizirao ekskluzivnu zabavu za 500 ljudi.

Fešta je počela u petak, a trajat će do utorka. Prema pisanju O Globa, Neymar je unajmio i brojne zabavljače kojima je zadatak zabavljati sve posjetitelje u vili, a kako ne bi uznemiravao susjede, Neymar je sagradio podzemni disko s jakom zvučnom izolacijom pa se partijati može 24 sata dnevno.

Brazilci su zbog zabave ipak bijesni na Neymara i traže reakciju predsjednika države koja je druga po broju zaraženih u svijetu, odmah iza SAD-a.

Napadaču PSG-a ovo nije bila dobra reklama jer su vijest prenijeli svjetski mediji i većina navijača ga kritizira zbog ponašanja.

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
22:25 27.12.2020.

Glupson

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije