Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gost na krštenju

Slavni Nijemac ganuo hrvatskog fratra darom, pogledajte što mu je osobno uručio!

Manuel Neuer i fra Marinko Vukman
Foto: fenix-magazin.de
1/12
30.09.2020.
u 10:37

Ostala je tajna čiji je gost bio Neuer u crkvi, u kojoj se nedjeljom služi misa na hrvatskom jeziku

Manuel Neuer, ponajbolji vratar svijeta koji fantastično čuva mreže Bayerna i njemačke reprezentacije, među Hrvatima ima i više prijatelja nego što je to dosad bilo javnosti poznato.

Sada smo doznali i to da je vezan uz Marinka Vukmana, dušobrižnika u Hrvatskoj katoličkoj župi u Münchenu i humanitarca poznatog među Hrvatima u cijeloj Njemačkoj.

Neuer je ovih dana fra Vukmana iznenadio lijepim darom, potpisanim dresom koji je ukrasio posvetom "Für fra Marinko von Manuel”, donosi portal Fenix magazin.

Uručio mu ga je osobno nakon jednog krštenja u katoličkoj crkvi u Münchenu, međutim ostala je tajna čije dijete je kršteno i čiji je to gost bio Neuer u crkvi u kojoj se nedjeljom služi misa na hrvatskom jeziku.

Foto: fenix-magazin.de

Ključne riječi

Komentara 12

IV
IVRI
11:00 30.09.2020.

Manuel - sjajno momče! Love!

Avatar Keep_calm
Keep_calm
11:07 30.09.2020.

Kakav dobar momak!

HI
HighKick
11:23 30.09.2020.

odličan vratar, možda i najbolji i očito jako dobar čovjek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije