Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neutemeljeni navodi

Slavni klub demantirao pregovore s Mandžom: Ne uzimajte to u obzir

17.09.2020.
u 08:15

Turski Fanatik pisao je da je Mandžukić pristao doći u Fenerbahçe te da se pripremaju posljednji detalji njegova ugovora.

Fenerbahçe se kratkim priopćenjem oglasio po pitanju dovođenja Marija Mandžukića i Diega Coste.

“Unatoč stavu našeg kluba da ne dajemo nikakva objašnjenja oko neutemeljenih navoda o transferima, dužni smo dati informacije o nekim iznesenim imenima. U tom kontekstu, vijesti da nas zanima Mario Mandžukić ili Diego Costa, te da su u ime našeg kluba održani službeni sastanci o kojima piše tisak, ne sadržavaju istinu. Zahtijevamo da se takve vijesti ne uzimaju u obzir”, stoji na službenoj stranici istanbulskog kluba.

Podsjetimo, turski Fanatik pisao je da je Mandžukić pristao doći u Fenerbahçe te da se pripremaju posljednji detalji njegova ugovora.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije