Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

Slavni Irac 'poklopio' euforičnog Bilića: Pred Hrvatskom su teški tjedni

Hrvatska Nigerija Kalinjingrad
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
17.06.2018.
u 13:46

- Ako osvojimo bod protiv Argentine i zatim svladamo Island, završit ćemo kao prvoplasirani u skupini. Naravno da sam optimist - rekao je Bilić

Hrvatska je pobijedila Nigeriju 2:0 na otvaranju Svjetskog prvenstva, a bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić uvjeren je da imamo realne šanse biti prvi u skupini.

- U sav respekt prema Islandu, ako osvojimo bod protiv Argentine i zatim svladamo Island, završit ćemo kao prvoplasirani u skupini. Naravno da sam optimist - rekao je kao stručni komentator ITV-a Bilić.

No, s njim se nije složio Roy Keane.

Hrvatska Nigerija Kalinjingrad
1/14

- Lijepo je imati takav stav, ali pred Hrvatskom su teške utakmice. Znam da je lako reći uzet ćemo bod protiv Argentine i svladati Island, ali nogomet nije baš tako jednostavan. Pred Hrvatskom su teški tjedni, a ja mislim da će je Argentina pobijediti - poručio je Irac.


 

Komentara 15

BR
bruno877
14:39 17.06.2018.

U svakom slučaju teške utakmice, ne leže nam ni jedni ni drugi. Ali treba se nadati malom iskoraku, lošijoj Argentini i stvarno možemo puno napraviti.

DH
dalibor.hren
19:25 17.06.2018.

U kojoj je skupini ekipa "slavnog Irca"?

PR
prajdali100
17:59 17.06.2018.

Biće jako teško sa Gaučosima.Bod bi bio odličan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije