Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao u Italiji

Hrvatski reprezentativac, član kluba pogođenog virusom, opisao izolaciju u Firenci

Milan Badelj
Foto: Screenshot
1/6
15.03.2020.
u 20:40

- Treba ostati kod kuće i strpljivo čekati da se situacija riješi. Nitko ne smije misliti da je poseban jer trenutačno nije bolestan - naglasio je Badelj

Koronavirus potpuno je paralizirao život u Italiji, državi koja nakon Kine bilježi najveći broj oboljelih. Do nedjelje je evidentirano više od dvadeset tisuća osoba pozitivnih na virus, a posljednje informacije govore da je nažalost više od 1500 ljudi izgubilo živote.

Koronavirus je pogodio i pojedine nogometaše, a zavukao se i u svlačionicu Fiorentine, u klub u kojem nastupa hrvatski reprezentativac Milan Badelj. 

Fiorentina za sada ima četvoricu oboljelih, igrače Dušana Vlahovića, Patricka Cutronea i Germana Pezzellu, ali i fizioterapeuta Stefana Dainellija . 

O toje je temi Badelj progovorio za RTL

- U klubu je bilo nekoliko slučajeva koronavirusa, pa smo svi sada u kućnoj izloaciji. Mislim da ostali igrači još nisu testirani jer se nisu osjećali loše.

Ali velika je vjerojatnost da ima još zaraženih. Pokušava se liječiti ono što se nije uspjelo spriječiti - kazao je Badelj i prepričao kako sada živi:

- Dobro smo. Izolirani smo u stanu. Tu smo punica, supruga, sinčić i ja. Ali ne mogu reći da sam previše zabrinut jer ipak je smrtnost dosta niska. Ipak, stvari treba shvatiti vrlo ozbiljno. Koronavirus je jako zarazan - naglasio je Badelj i nastavio: 

- Eto, zatvori smo kod kuće i čekamo. Što ćemo, gledamo filmove, igramo se, učimo nešto novo kuhati. Pronalazimo radost u sitnim stvarima. Jer trebat će strpljenja, karantena je tek počela. Slijedimo upute, a one su u principu jednostavne. Treba ostati kod kuće i strpljivo čekati da se situacija riješi. Nitko ne smije misliti da je poseban jer trenutačno nije bolestan - dodao je Badelj i priznao da se Europskom prvenstvu u lipnju i srpnju više ne nada:  

- Očekujem da će Euro biti pomaknut. Vidjet ćemo hoće li se eventualno održati u zimskoj pauzi.  

 

 

Komentara 2

NE
Neretva93
22:19 15.03.2020.

Svako dobro i brzo ozdravljenje.

DU
Deleted user
21:51 15.03.2020.

Kakvu li je grešku počinio Badelj te mu nisu dodali prefix:legendarni, piznati ili ugledni. Ovo je obični građanin RH na trenutačnom radnom mjestu nogometaš u Italiji. E, o takvim volim da čitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije